דרוש מידע השכן לא משלם חשמל - ואנחנו סובלים - מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש לנו חשבון חשמל משותף עם שכן, אנחנו משלמים בכל חשבונית של החשמל את החלק שלנו,
והשכן לא ממהר לשלם את חלקו, הפעם זה נמשך כבר כשנה,
היות שהדירות רשומות בטאבו כדירה 1, אין אפשרות לעשות חשבון נפרד לכל שכן,
היות שהשכן לא משלם אנו מקבלים בתכיפות התראות לניתוק החשמל, מה שמאוד מלחיץ אותנו,
מה האפשרויות שלי כדי לגרום לו לשלם בזמן בלי לדחות?
ושאנחנו נוכל להיות רגועים שלא יתנתק החשמל.
נשמח לכל רעיון שהוא...

• הוסף לסימניות
אתם בצרה צרורה לצערי אני מכיר גם כמה אנשים שמקרים דומים קרו להם, ואני לא רוצה לאכזב, אבל הם בסוף נאלצו או לעזוב את הדירה, או שבע"ב חייב אותו כחלק מדמי השכירות גם על החשמל (והמים) וכשהשוכר לא שילם גם לו על החשמל ומים, הוא סילק אותו מהדירה. שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מכיר אחד שעובר דרכו חשמל של מוסד שלם
אותו סיפור

• הוסף לסימניות
יש לנו חשבון חשמל משותף עם שכן, אנחנו משלמים בכל חשבונית של החשמל את החלק שלנו,
והשכן לא ממהר לשלם את חלקו, הפעם זה נמשך כבר כשנה,
היות שהדירות רשומות בטאבו כדירה 1, אין אפשרות לעשות חשבון נפרד לכל שכן,
היות שהשכן לא משלם אנו מקבלים בתכיפות התראות לניתוק החשמל, מה שמאוד מלחיץ אותנו,
מה האפשרויות שלי כדי לגרום לו לשלם בזמן בלי לדחות?
ושאנחנו נוכל להיות רגועים שלא יתנתק החשמל.
נשמח לכל רעיון שהוא...
שניכם שוכרים? בעיקרון זה בעיה של המשכיר - הוא אמור לספק לכם חשמל תקין וזורם כחלק מתנאי מגורים נורמליים.
אתם יכולים להציע לו (בתור עצה בלבד) להתקין מונה מת''מ פרטי שזה כמו טוקמן, או לשריין צ'ק בטחון לתשלום החשמל אם לא שולם עד תאריך מסויים וגם בתוספת קנסות לדייר השני.

• הוסף לסימניות
אם זה שכור תודיעו למשכיר שזה לא מקובל עליכם שידאג שהשני ישלם
אי אפשר לגור בצורה כזו ותוסיפו שהוא עלול להפסיד אתכם

• הוסף לסימניות
שהפקק הראשי והשאר של החשמל יהיה אצלכם בבית... וחסל סידור פסח.
מדי פעם תנתקו את החשמל בטעות עד שהוא יבקש ויבין לבד...

אפשרות נוספת... לעבוד קשה ולתכנן מראש...
להעבר כבלים מכמה שכנים ולתת לחברת חשמל לנתק

• הוסף לסימניות
שניכם שוכרים? בעיקרון זה בעיה של המשכיר - הוא אמור לספק לכם חשמל תקין וזורם כחלק מתנאי מגורים נורמליים.
אתם יכולים להציע לו (בתור עצה בלבד) להתקין מונה מת''מ פרטי שזה כמו טוקמן, או לשריין צ'ק בטחון לתשלום החשמל אם לא שולם עד תאריך מסויים וגם בתוספת קנסות לדייר השני.
שנינו שוכרים, אבל 2 משכירים נפרדים, הלכנו לבוס שלו, הוא אומר שידבר איתו, לא עוזר בנתיים כלום.

• הוסף לסימניות
שנינו שוכרים, אבל 2 משכירים נפרדים, הלכנו לבוס שלו, הוא אומר שידבר איתו, לא עוזר בנתיים כלום.
אתה מעניין אותך הבעה''ב שלך בלבד, ואתה יכול לדרוש ממנו לשלם את זה בעצמו, לא עניינך מה שהוא יריב עם השותף שלו בטאבו (תראו למה חוזה של טאבו משותף חייב לעשות מומחה)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו, תדאג למתוח משכן אחר חיבור חשמל שיהיה לך לכל צרה שלא תבוא, ניתן לשים כבל מאריך עם מונה חשמל שמוכרים בטמבור ב80 שקלים שמתלבש ישר על השקע ככה אתם תוכלו לשלם לו על חשמל שתשתמשו, ואחרי פעם אחת שינתקו לו הוא ילמד לשלם ומהר.

• הוסף לסימניות
אתם בטוחים שבטאבו משותף אין אפשרות לחלק את חשבונות החשמל?
תבדקו את זה טוב.
אני גרה כבר שנים בדירה מחולקת עם טאבו אחד ועם 2 חשבונות חשמל נפרדים לכל דבר וענין

• הוסף לסימניות
אתם בטוחים שבטאבו משותף אין אפשרות לחלק את חשבונות החשמל?
תבדקו את זה טוב.
אני גרה כבר שנים בדירה מחולקת עם טאבו אחד ועם 2 חשבונות חשמל נפרדים לכל דבר וענין
לדעתי שייך אבל זה ידרוש חשמלאי שיכין את זה לפי תקנים של חברת חשמל ולשלם לחברת חשמל כמה אלפי שקלים על החיבור הנוסף כשיחברו אותו.

• הוסף לסימניות
לדעתי שייך אבל זה ידרוש חשמלאי שיכין את זה לפי תקנים של חברת חשמל ולשלם לחברת חשמל כמה אלפי שקלים על החיבור הנוסף כשיחברו אותו.

במידה והדירה רשומה כיח"ד אחת הדבר לא אפשרי

חייבת לציין שאני עובדת חברה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו, תדאג למתוח משכן אחר חיבור חשמל שיהיה לך לכל צרה שלא תבוא, ניתן לשים כבל מאריך עם מונה חשמל שמוכרים בטמבור ב80 שקלים שמתלבש ישר על השקע ככה אתם תוכלו לשלם לו על חשמל שתשתמשו, ואחרי פעם אחת שינתקו לו הוא ילמד לשלם ומהר.
רעיון גאוני, איך בדיוק שקע אחד אמור להחזיק לי את כל הבית ומוצריו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה