עזרה השכנים לא מפסיקים לנגן באורגן

• הוסף לסימניות
מה עושים???
מילא זה היה מוצארט או משן בסגנון
הבעיה שאפילו יונתן הקטן לא יוצא להם טוב:(:(
מה עושים???

• הוסף לסימניות
תדליקי מוזיקה בקולי קולות
כשהם יבקשו להתחשב כי המוזיקה שלך מבלבלתאותם, תבקשי מהם להתחשב בך

• הוסף לסימניות
אפשר להסביר יפה שזה מפריע, ולבקש יפה לנגן עם אוזניות

• הוסף לסימניות
ולנו היה שכן
שיודע באמת לנגן
וניגן וניגן על פסנתר ולא גמר להתחזן אוההההה הואאאא
וכשיקשו ממנו שישמור קצת על גבולות המותר (12-1 בלילה)
אמר שזה האהבה שלו והוא לא יכול לוותר עליו - מבחינתו כמו נחירות :(

• הוסף לסימניות
זכותם
כל עוד זה לא שעות שינה או מנוחה.
לוקחים את זה בחשבון כשגרים בבנין רב דיירים, לא?
אני בכל אופן..

• הוסף לסימניות
באחד הבנינים עשו שיפוצים ועבדו עם קונגו, אחד שמע רעש ואחד דמיין לעצמו שזה מוזיקה
אלא כדאי לדמיין שזה הלחנת שיר חדש.

• הוסף לסימניות
אצלינו באזור גם יש חוג נגינה על חליל שמתקיים באדיקות מידי יום בשעות המנוחה - החל מ2 ועד 4
:confused:

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד , ובעייתי......
בצעירותי , ליד הורי היה שכן עם מערכת תופים אינדאנית / קאניבלית (יש כזה דבר?) או משהו בסגנון.
הוא היה היפר , אולי עם אי אלו כדורי מרץ. ולא הכיר מושג של שעות מנוחה , לא ביום ולא בלילה.
כמה שדברנו ובקשנו - כמו לקיר.
היום הוא מלחין מפורסם , למרבית הפלא גם שירי רגש ונשמה.
לא פעם אני חושבת שמעט מן הרווחים שלו מגיעים לכל אלו שסבלו אותו בדומיה , והוא גדל על אוזניהם ועצביהם.
מי יודע , אולי גם אתם מגדלים את המוזיקאי המחונן של דור העתיד ?!
אגב, גם הוא לא הצליח לסיים את יונתן הקטן או הנה מטוב ומנעים......

• הוסף לסימניות
ביקשתם מהשכנים שיתחשבו?

אצלנו מנגנים בכלי נשיפה (סקסופון וחצוצרה)- ואף שכן לא אומר כלום - מקווה שאנחנו לא מפריעים להם.....

• הוסף לסימניות
אל תקשיבו, שימו מוזיקה שאתם אוהבים ותהנו או שתיסגרו חלונות ולא תישמעו,

• הוסף לסימניות
כל הפתרונות שכתבתם פה לא ישימים, מדובר בקרקע, והשכנים צמודים אלינו, הקיר של הסלון שלהם הוא קיר חדר השינה, ודרכו שומעים הכל
אבל החלטנו שאם זה ימשיך נקנה לילד מערכת תופים;)

• הוסף לסימניות
כל הפתרונות שכתבתם פה לא ישימים, מדובר בקרקע, והשכנים צמודים אלינו, הקיר של הסלון שלהם הוא קיר חדר השינה, ודרכו שומעים הכל
אבל החלטנו שאם זה ימשיך נקנה לילד מערכת תופים;)
זה באמת מתסכל מאוד!!!
אבל אם זה לא בשעות מנוחה או שעות לילה מאוחרת, עדיין לא הייתי הולכת להעיר

ואגב, אצלי (ג"כ קרקע עם חצר) כשהשכנים עושים רעש מעבר, אני פשוט מרגישה נח יותר
דווקא אם השכנים מאוד מנומסים וכל הזמן שומרים על שקט, התחושה היא לא נעימה, כי כמה שאני משתדלת תמיד יש זמנים יותר רועשים, אורחים / הילדים קצת חוגגים מעבר / רבים / בבריכה וכד'

• הוסף לסימניות
זה באמת מתסכל מאוד!!!
אבל אם זה לא בשעות מנוחה או שעות לילה מאוחרת, עדיין לא הייתי הולכת להעיר

ואגב, אצלי (ג"כ קרקע עם חצר) כשהשכנים עושים רעש מעבר, אני פשוט מרגישה נח יותר
דווקא אם השכנים מאוד מנומסים וכל הזמן שומרים על שקט, התחושה היא לא נעימה, כי כמה שאני משתדלת תמיד יש זמנים יותר רועשים, אורחים / הילדים קצת חוגגים מעבר / רבים / בבריכה וכד'
מסכימה איתך מאד, הבעיה שאתמול זה היה פשוט 12 שעות ברצף ללא הפסקה...

• הוסף לסימניות
כמה שאני מבינה אותך, זה סיוט יום שישי הכל מוגף וכך הבית קופץ כי השכנים מקומה שלישית מתופפים עד כניסת שבת בתוספת שמע בווליום הכי שאפשר.
סיוט מתמשך ארבע שנים עד שעברנו דירה.
כל בעלי האורגן והתופים שתדעו שאתם מפריעים לאנשים לנוח לבשל לחיות,לפחות תכנסו לממד ותסגרו חלונות(אולי זה מונע רעש).

*מותר לחשוב על השני ולא לומר"מצטערת עכשיו בין הזמנים אז אין זמנים".

• הוסף לסימניות
יש חוק האוסר לתופף על תופים - בטח בשעות המנוחה הרשמיות, ואפשר להזמין פקח ...
לעומת זאת - פסנתר הוא כלי יקר וקבוע ואי אפשר לנייד אותו. זאת אומרת שהשכנים לא הולכים לשנות את הנתונים הקיימים. - את זה אתם תצטרכו לעשות.
אולי תבנו קיר אקוסטי בקיר שגובל עם הפסנתר.
( אפשר לעשות לבד, עם תבניות ביצים, ולצבוע אותן - או להדביק עליהן פלטת גבס - יש פתרונות צבע ועיצוב ממש יפים, וזה באמת עוזר! )

• הוסף לסימניות
אם הנגינה באורגנית היא לשם תרגול - אפשר לבקש מהם לשים אזניות. אם הנגינה היא בשביל לשמח את בני ביתם ולעשות רושם על השכנים - זה תלוי כבר עד כמה אכפת להם 'בין אדם לחברו'... בכל אופן, 'לשון רכה תשבר גרם' - אפשר להביא להם עוגה ותוך כדי כך לבקש התחשבות (ולפרט מה זה נקרא - לא כל אחד מבין בדיוק...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה