השכרה- יש דבר כזה???

• הוסף לסימניות
שלום, מחפשת לשכור מחשב נייח בירושלים, מיידי, לחדשיים הקרובים.
בכל מקום שביררתי בו אמרו לי: נייח? מה פתאום! אנחנו משכירים רק מחשבים ניידים.
מי יכול לתת לי פרטים על השכרת מחשבים נייחים בירושלים??
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
למה דווקא נייח? אם בגלל ביצועים קיימים גם מחשבים ניידים עם ביצועים שכאלו
נייד לעיתים מאד נוח במיוחד בציבור אנ"ש המקפיד על חינוך הילדים, הנייד בעל הקומפקטיות ניתן לאחסון בארון ולא מצריך הקצאת מקום רשמי הבולט לעיני הילדים בבית... (על פי כנס אגודת ישראל אמריקה)

• הוסף לסימניות
אני בכל זאת מחפשת מחשב נייח להשכרה! בבקשה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שהוא. דרך אגב, יש לי מחשב נייד הטוב ביותר שהיה בשוק נכון ל2016 (מעבד i7, כרטיס מסך nvidia וכו) ובכל זאת הוא לא מתקרב לביצועים של מחשב נייח ממוצע. שלא לדבר על מגבלת גודל המסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה מ;n4916142:
אני בכל זאת מחפשת מחשב נייח להשכרה! בבקשה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שהוא. דרך אגב, יש לי מחשב נייד הטוב ביותר שהיה בשוק נכון ל2016 (מעבד i7, כרטיס מסך nvidia וכו) ובכל זאת הוא לא מתקרב לביצועים של מחשב נייח ממוצע. שלא לדבר על מגבלת גודל המסך.

מסכים איתך , הנוחות של ניידים מבלבלת הרבה אנשים .
מאוד לא עוזר גם שאינטל קוראת למעבד של מחשב נייד I7 כמו למעבדים של הנייחים , כשהפער יכול להיות פי 5 ויותר בשימושים כבדים.

לעצם השאלה , יש לי כמה מחשבי עריכה מאוד מתקדמים להשכרה, אבל הם באיזור המרכז.
אני יכול לשלוח את זה במיוחד לים אבל זה יצא יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;n4917303:
מסכים איתך , הנוחות של ניידים מבלבלת הרבה אנשים .
מאוד לא עוזר גם שאינטל קוראת למעבד של מחשב נייד I7 כמו למעבדים של הנייחים , כשהפער יכול להיות פי 5 ויותר בשימושים כבדים.

לעצם השאלה , יש לי כמה מחשבי עריכה מאוד מתקדמים להשכרה, אבל הם באיזור המרכז.
אני יכול לשלוח את זה במיוחד לים אבל זה יצא יקר.

כמה בערך? שלחתי בפרטי
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה