רכבים השכרה לנהג חדש בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום אשמח אם מישהו מכיר מקום בירושלים שניתן לשכור בו רכבים לנהג חדש
מעל גיל 25
מיותר לציין שאשמח להמלצות מהכרות שהם לא סוחטים וגובים כסף סתם
עדיף עם יכולת לביטול השתתפות
אבל גם אשמח לשמוע על שחור
ועדיף לכאלו שמשכירים גם לחצי יום ולשעות

• הוסף לסימניות
הבנתי שכל השנה הראשונה היא מאד קשה..
מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש השכרת רכב בשם פרישבי (רשת גדולה) יש להם סניף ברחוב אגריפס
הם משכירים מחצי שנה רישיון ומעלה

• הוסף לסימניות
חושן כאר, נתיב, גודרייב, כל אלה מהיום הראשון.
אין ביטול וכן מתפרנסים בעיקר מפגיעות
רק מציין שגודרייב לקח לי למעלה מ500 שח על סמל קטן של מאזדה שנפל מהמפתח של האוטו, לי לא היה ברור האם הגיע בלי או עם. מדובר על לפני שש שנים, ייתכן שהדברים ישתנו.

• הוסף לסימניות
כ
חושן כאר, נתיב, גודרייב, כל אלה מהיום הראשון.
אין ביטול וכן מתפרנסים בעיקר מפגיעות
רק מציין שגודרייב לקח לי למעלה מ500 שח על סמל קטן של מאזדה שנפל מהמפתח של האוטו, לי לא היה ברור האם הגיע בלי או עם. מדובר על לפני שש שנים, ייתכן שהדברים ישתנו.
כןןן חברות השכרה מצאתי המוןןן
אבל שמעתי על כל הסיפורים האלה לכן אני מחפש מישהו אמין

• הוסף לסימניות
יש משהו עם ביטול השתתפות במחיר שפוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה