השכרה של נטסטיק של נטפרי לפי ימים - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני יוצאת לחופשה, וזקוקה למחשב זמין אצלי, היכן ניתן לשכור נטסטיק של נטפרי לכמה ימים - או שבוע-שבועיים?
תודה

• הוסף לסימניות
בב"ב/ אלעד /מרכז פנו באישי

• הוסף לסימניות
ואם מדובר בשכירת הסים בלבד - כמה זה אמור לעלות?

• הוסף לסימניות
יש להשכיר במודיעין עילית ??

• הוסף לסימניות
מה העלות של נטסטיק ליומיים?

• הוסף לסימניות
השכרת נטסטיק במודיעין עילית
דור 4 !!
עם ראוטר לחיבור 10 מכשירים בו זמנית!!
100 ש"ח לשבוע [שבוע רביעי חינם]!!
פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
בירושלים אפשר בטל' 05276-51754
10 ש"ח ליום, לא יודעת כמה לתקופה

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע גם נסטיק וגם סים של 019
אני מביתר...
אפשר באישי

• הוסף לסימניות
אפשר דרכי נטסטיק דור 4 תשלום הקו והסינון על השוכר - לפי החבילה שהוא לוקח החל מ 25₪
ועל הסטיק 80 ₪ לחודש/ לשבועיים 50 ₪
0527631186 קו - ירוק

• הוסף לסימניות
בעלי משכיר,
בבני ברק
0533110844
12 סוגי מסלולים

• הוסף לסימניות
בירושלים יש <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ברחוב שטראוס של נטפרי
ויש ברחוב עזרא של 019

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע גם נסטיק וגם סים של 019
אני מביתר...
אפשר באישי

היי
אי אפשר לשלוח יותר הודעות אישיות
ואני רוצה לשאול אותך באופן אישי
אם עדיין רלוונטי להשכיר אצלך נטסטיק של נטפרי ?
אשמח לששובתך
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איפה אפשר לשכור נסטיק של נטפרי פלוס סים במהירות גבוה לחודש בירושלים במחיר שפוי.
תודה

• הוסף לסימניות
@נ.ח. אנחנו משכירים מודם עם סים של נטפרי.
עובד מעולה. חזק במיוחד. (הרבה יותר טוב מהסטיקים הרגילים)
אפשרות לחברת פלאפון/ 019
עלות לחודש 250 ש"ח- המודם+ הסים והסינון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה