מידע שימושי השכרות רכב לנהגים חדשים

• הוסף לסימניות
1680098110020.png

• הוסף לסימניות

מומלץ לקרוא את הביקורות

ואידך זיל גמור
בכולם אותם סיפורים על רכבים ישנים וגביה של דמי השתתפות עצמית מופקעת

שומר נפשו ירחק

• הוסף לסימניות
שחר מהנסיון שלי מעולים
אפילו כששרטתי לקח לי קצת כסף וזהו
וזה נכון יש חברות שאת הכסף הגדול עושות מהשריטות ככה שמעתי לא לוקח אחריות אז תזהרו!
מסכנים, מה היו עושים נהגים חדשים טרם עלה השחר??

• הוסף לסימניות
שכרנו מנתיב.
היה נהדר!
חוץ מהמחיר... 250 ש''ח ל-24 שעות.

עכשיו כבר אפשר לקחת סיטי קאר....ב''ה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אני נהג חדש ושכרתי כמה פעמים מכמה חברות שמוזכרות פה, אתם רוצים להגיד לי שנסעתי בלי צד ג ???

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אני נהג חדש ושכרתי כמה פעמים מכמה חברות שמוזכרות פה, אתם רוצים להגיד לי שנסעתי בלי צד ג ???
נסעת בלי ביטול השתתפות עצמית
שזה אומר שעל הסריטה הכי קטנה
היית נפרד מסכום כסף מאד גדול

• הוסף לסימניות
לדעתי דברים סטו כאן מהמסלול
בואו ונעמיד דברים על דיוקם..

בכמה מילים..

אני לוקח קבוע כבר שנה פלוס ממוצע כל שבוע ויותר רכב באחד מההשכרות לנהגים חדשים (בעיקר נתיב-הרבה מאוד, גוד דרייב גם, וקצת מהאחרים) והרעיון הוא שאם נסעת ולא עשית בעיות יהיה לך אחלה השכרה וחוויה טובה ומיוחדת,
במידה וכן עשית משהו שזה יכול להיות משריטה עד לרכב טוטלוס מאוד תלוי עם מי נפלת אבל בד"כ על משהו פצפון לא ישימו לב בכלל ולא יעירו לך (אם זה באמת פצפון) וגם אם הרסת את הרכב והחזרת אותו בשקיות לחברה תמיד אפשר לבוא לידי הסכמה כלשהוא (לפחות עם אביב/נתיב/גוד/חושן).

וב"ה אני הורדתי כבר עשרות אלפי שקלים להשכרות (למי שמתפלא מאיפה הכסף אני פשוט עובד אצל מישהו אל תפרצו לי לבית מחר..) וב"ה יש לי רק חוויות טובות, אז נהגים חדשים, אם אתם זהירים ומחושבים, תשכרו בנוח ובכיף, נהגו זהיר, וכמובן עדיף לשלם הפחתת השתתפות.

ולא יכול להתאפק מלהגיב לזה שהביא כאן ביקורות מהאינטרנט,
כל בר דעת יודע שנגד כל ביקורת שלילית באינטרנט יש בין 50 ל60 ביקורות חיוביות שלא נרשמות פשוט,
ואם השתכנעת מכל מתבכיין תורן שבוכה על שריטה בגודל מידימטר שהוא בכלל לא עשה וזה כבר היה וזה יותר קטן וזה עוד לא קרה בכלל, אם אתה מאמין לסיפורים האלה, אז תעשה השתלמות מיידית בקורס על התנהגות בני אנוש וכדו'...

• הוסף לסימניות
גוד

בדקת שם לפני שהעלית לינק?
זה הרי סותר לגמרי את כל התזה שלך
יש שם 98% ביקורות חיוביות
וה2 אחוז הנותרים זה ביקורות בלי פרטים או משהו סתם קללות שלא מוכיחות כלום בלי שום סיפור מאחורה..
כשיש ביקורות שליליות כל כך אני לא סופר ביקורות חיוביות כי בוודאות הם עבודה של הבעלים כדי להעלות את הדירוג
מכיר קצת את התחום

ודירוג של 3.9 כוכבים בממוצע הוא לא 98% ביקורות חיוביות לפי המחשבון שלי

• הוסף לסימניות
כשיש ביקורות שליליות כל כך אני לא סופר ביקורות חיוביות
אז צר לי להודיע לך שבניגוד למה שאתה מתיימר להציג אתה לא מכיר את התחום,
ביקורות שליליות יש בכל מקום וזה מה שיש בעיקר,
כי ברגע שנוצר קצר/פיצוץ בין המוכר ללקוח הוא ירוץ לכתוב את זה ולפרוק הכול כנקמת ראווה,
אבל ברגע שהלקוח קיבל יחס הוגן, והכול זרם חלק למישרין, כשהוא יצא מדלתו של המוכר, הביקורת החיובית תסתכם במחשבה ש'אולי עוד נחזור לפה' ולא יותר.....
ואם אתה חולק על זה אז 'מכיר את התחום' אתה לא......

• הוסף לסימניות
כי ברגע שנוצר קצר/פיצוץ בין המוכר ללקוח הוא ירוץ לכתוב את זה ולפרוק הכול כנקמת ראווה,
אבל ברגע שהלקוח קיבל יחס הוגן, והכול זרם חלק למישרין, כשהוא יצא מדלתו של המוכר, הביקורת החיובית תסתכם במחשבה ש'אולי עוד נחזור לפה' ולא יותר.....
אתה יותר בר מזל מאשר...;)

• הוסף לסימניות
נשמה, גם אם כל הביקורות אמת, 25 ביקורות של כוכב 1 מתוך 106 ביקורות זה יותר מ20% לקוחות עשוקים.
זה חמור מאד.
אין איך להגן על זה.
נקודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה