השכרת בגדים לארועים

• הוסף לסימניות
יש לי בחורף הקרוב 2 חתונות של אח ושל גיסה,
אשמח אם תוכלו לעזור לי במידע על השכרת בגדים לארועים לנשים באזור המרכז, בגדים יפים במחירים סבירים.

וכן חנויות באזור המרכז של בגדים לילדות (גילאי 2 ו-4) לארועים גם כן במחירים סבירים
הייתי משכירה אולי גם לבנות שלי, רק שבשביל 2 חתונות חשבתי שכבר עדיף לי לקנות אבל אם ידוע למישהו על השכרות במחיר זול אני גם אשמח לשמוע.

אגב, הרבה זמן לא הייתי בארוע, מה הולך היום בחתונות? איזה צבעים? שמעתי שהיום הולך יותר קלאסי ופחות נפוח זה נכון?

תודה מראש ורק בשמחות!:)

• הוסף לסימניות
יש במשפחתי להציע לך שמלות שיפון סגולות יפיפיות ל-12 ילדות בגדלים שונים. זה בירושלים. אם מענין אותך. לאישה:בגדים מידה 42-44 כחול וזהב ועוד אחד יפיפה בסגול. לוקחים מחיר נמוך ביותר.

• הוסף לסימניות
אני מעונינת.
לילדות בנות 7 8 ו4 לחתונה בד' שבט. אפשר לשמוע מה הסגנון והמחיר?
יש גם בנות דודות 8 ו10 שאולי תרצנה.

• הוסף לסימניות
סטים יפיפיים בהירים וכהים, ב-9 מידות והיא תופרת עוד לפי צורך.
תנסנה כאן:
050-4109830

ראנה פרסומת כאן ;)

בעוד כשבוע וחצי אוכל לשלוח קטלוג למי שתרצה.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שמשכירה שמלות (יש לה ממש סטים של שמלות תואמות בצבע ובבד, במידות שונות)
בסגנון הכי עכשווי שיש, מחירים - נראה לי נורמלים ביותר. שווה לנסות!
הדס: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> / <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
טלפון: 052-7671086

יש לה גם עמוד בפייסבוק בו אפשר להתרשם: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/yzwb-smlwt-HADAS-klh-wrb/242195834405

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;486597:
סטים יפיפיים בהירים וכהים, ב-9 מידות והיא תופרת עוד לפי צורך.
תנסנה כאן:
050-4109830

ראנה פרסומת כאן ;)

בעוד כשבוע וחצי אוכל לשלוח קטלוג למי שתרצה.
זה נקרא יח"צ לשמו....:p
אני בהחלט אשמח לראות קטלוג להתרשמות...
תודה!

• הוסף לסימניות
משהיא יודעת על השכרת בגדי הריון לאירועים בבני ברק? תודה!

• הוסף לסימניות
השכרת שמלות לנשים נערות וילדות
ברח' חגי בבני ברק b a one
מחירים מאד טובים וסטים יפהפיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;487003:
השכרת שמלות לנשים נערות וילדות
ברח' חגי בבני ברק b a one
מחירים מאד טובים וסטים יפהפיים[/QUO
תוכלי לתת פרטים מדויקים תודה!

• הוסף לסימניות
רחו' חגי 8 קומה -1
טלפון לתאום 050-411-40-40

• הוסף לסימניות
"עיצוב" -
יש לה סטים מהממים לידלות ונערות.
כל המידות בכל הצבעים דגמים עדכניים מאד.
לקחנו ממנה בחתונה האחרונה והיינו מרוצים עד הגג.
היא מביאה גם את כל האביזרים הנלווים.. שרשרת פרחים לשיער וכו'.
052-7646807

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה