עזרה השכרת דירה לעובדים זרים

• הוסף לסימניות
לדעתי להשכיר לפועלים

• הוסף לסימניות
מה אומרים להשכיר דירה שהיא בתוך בניין של תמא38 תקוע עד להודעה החדשה
ויש לנו שתי הצעות או לסינים או לתיילנדים
והדירה ממש לא משופצת שניתנת להריסה אפילו
יש לי דירה שאני משכיר לסינים – ואני ממש מרוצה.
שוכרים מסודרים, שקטים, שומרים על הנכס ומשלמים תמיד בזמן, כמו שעון.
כמובן, כמו בכל מקרה של השכרת דירה – חשוב לבדוק היטב את השוכרים מראש.

• הוסף לסימניות
היי לכולם אני מתווך שעובד עם הרבה חברות כוח אדם מי שיש לו דירה בכל מקום בארץ ומתקשה להשכיר 0556701236 אפשר גם לשלוח פרטים על הדירה מחיר גודל וכו למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ]
[אגב אני ברוב המקרים לא ממליץ וגם לא מתעסק עם סינים תלוי בדירה ובסכום ובעוד פרמטרים ]

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
שכננו משכירים את הדירה שלהם לאני חושבת זוג אריתראים, לא יודעת לגבי הרס הדירה וכו'
רק שאני כשכנה קצת סובלת מזה, אין לי מושג מה הפרשי השעות בין ישראל לארץ המוצא שלהם אבל כמעט כל לילה הם מדברים בקולי קולות ושאגות בשפה לא ברורה {לא שמעניין אותי על מה הם משוחחים} עם בני משפחתם, פשוט מטרד, ומי אני שאדבר??? לפעמים זה יכול להיות ב1 או 3 בלילה להתעורר לצעקות {הם לא מתגוררים בקומה שלי, אלא כמה קומות מעלי, ונראה לי שאין קליטה בדירה אז הם יוצאים למרפסת או משהו כזה}
בקיצור לפני שאתם עושים צעד כזה, תבררו עם השכנים אם זה בסדר מצידם...
שלא יצא שכרו בהפסדו

• הוסף לסימניות
שואל בשביל מישהו שיש לו דירה, ומחפש להשכיר אותה לפועלים / עובדים זרים.

האם יש כאן מישהו שיוכל לעזור במידע איך ניתן להגיע לפועלים / חברות כח אדם, שמתעסקים במגורים לעובדים?

למי פונים? איך מתחילים לחפש?

תודה!
אם זה אזור של שומרי תורה ומצוות, תשקלו אם הייתם רוצים לגור בשכנותם ?
אנחנו גרים בסמיכות למולדובים
הלבוש / החינגאות / המסיבות וד"ל

• הוסף לסימניות
אני משתדל לא להתעסק עם השכרה באיזורים חרדיים כי זה פחות מקובל במגזר ולגבי העניין ההלכתי 1 זה השכרה לגוי ולא מכירה שהיא אכן בעייתית 2 ההשכרה הא לחברת כוח האדם שהיא משכנת אותם שם ואם כן השוכר זה חברה בבעלות יהודית ושאלתי רב והתיר לי [ר עמרם פריד ] לעסוק בזה

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
ממה שיודע לי הסינים והמולדבים באים לעבוד בבניה
זאת עבודה מתישה מהבוקר עד הלילה, אז בלילה הם פשוט ישנים..

אולי האריתראים עובדים בנקיון וכדו' אז השעות שלהם אחרות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שכננו משכירים את הדירה שלהם לאני חושבת זוג אריתראים, לא יודעת לגבי הרס הדירה וכו'
רק שאני כשכנה קצת סובלת מזה, אין לי מושג מה הפרשי השעות בין ישראל לארץ המוצא שלהם אבל כמעט כל לילה הם מדברים בקולי קולות ושאגות בשפה לא ברורה {לא שמעניין אותי על מה הם משוחחים} עם בני משפחתם, פשוט מטרד, ומי אני שאדבר??? לפעמים זה יכול להיות ב1 או 3 בלילה להתעורר לצעקות {הם לא מתגוררים בקומה שלי, אלא כמה קומות מעלי, ונראה לי שאין קליטה בדירה אז הם יוצאים למרפסת או משהו כזה}
בקיצור לפני שאתם עושים צעד כזה, תבררו עם השכנים אם זה בסדר מצידם...
שלא יצא שכרו בהפסדו
על פי הלכה את יכולה להתנגד, זה הלכה מפורשת,
פשוט תאמרי למשכיר שאת מתנגדת שישכיר לגויים, ולפי ההלכה במצב שהשכן מתנגד אסור לו להשכיר,
אם לא יציית, תתבעי אותו לדין תורה,
זה סעיף מפורש בשו"ע ואין חולק על זה

• הוסף לסימניות
על פי הלכה את יכולה להתנגד, זה הלכה מפורשת,
פשוט תאמרי למשכיר שאת מתנגדת שישכיר לגויים, ולפי ההלכה במצב שהשכן מתנגד אסור לו להשכיר,
אם לא יציית, תתבעי אותו לדין תורה,
זה סעיף מפורש בשו"ע ואין חולק על זה
איזה סעיף?

• הוסף לסימניות
1. דירה בשטרן בירושלים השכרה ל6 עו"ז ע"י כ"א- לדעתכם להשכיר לא פחות מכמה?

אם הדירה משופצת לא פחות מ-5200 ש"ח ולנסות גם 5500 ש"ח
2. יש היכרות עם אוזבקים?

לא
3. מה הפתרון שלא יהיה מס ?

מול מי החוזה?

• הוסף לסימניות
@szn @מטפל בנוער ובבוגרים @מקצועי בנדל"ן וכל מי שמבין בתחום!
תודה על המידע.
יש לי 3 שאלות
1. דירה בשטרן בירושלים השכרה ל6 עו"ז ע"י כ"א- לדעתכם להשכיר לא פחות מכמה?
2. יש היכרות עם אוזבקים?
3. מה הפתרון שלא יהיה מס ?

זה לרוב תלוי בכמה חדרים הדירה אבל חמש וחצי שש נשמע הגיוני באיזור הזה חשוב לדעת לכל המשתמשים לא בכל מקום ויותר נכון לרוב השכרה לחברת כוח אדם שווה בעוד כמה מאות נושק לאלף כשזה דירות קטנות בגדולות זה כבר עניין אחר [בפתח תקווה בדירות גדולות זה יכול לצאת מאד שווה בפרט דירות שהולכות לפינוי בינוי ]

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניין במתוווך לעובדים זרים במרכז אשמח שיחזרו 0548422993

• הוסף לסימניות
שימו לב, כל מי שמשכיר דירה לעובדים זרים,
על פי ההלכה צריך להוריד את המזוזות כשגויים גרים בדירה,
מה גם שכשהם מכניסים רהיטים לדירה מזוזה יכולה ליפול ולהיעלם או להיזרק ה׳ ישמור.

• הוסף לסימניות
בכמה נראה לכם שאפשר להשכיר דירת שלושה חדרים גדולה בקריית יובל לעובדים זרים
והאם אתם חושבים שזה לעניין להשכור לעובדים זרים בבניין שגרים אנשים נורמטיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.