השכרת מכשיר כושר

• הוסף לסימניות
קרובת משפחתי מחפשת בדחיפות להשכיר מכשיר כושר באזור ירושלים.
ניסיתם פעם אולי? איך השירות? מה קורה כשהמכשיר צריך תיקון? ע"ח מי התיקון?
אשמח לקבל פרטים. תודה!

• הוסף לסימניות
אני השכרתי מכשיר לחצי שנה
כשהסתימה החצי שנה נתנו לי אופציה לקניה - וזה היה ממש שווה
תקופה של חצי שנה יוצאת יותר מעלות של חצי מכשיר...
כך שתחשבו מראש על האופציה...
(בגדול רוב הזמן המכשיר תופס מקום בבית ולא בפעולה...)

• הוסף לסימניות
אני קופצת טרמפ על האשכול:
למשהו יש המלצות על מקומות שמשכירים מכשירי הליכה במחירים סבירים...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול..
יש לי מכשיר הליכה\ריצה מאוד משוכלל וטוב 7 כ"ס. (מסלול ארוך במיוחד ומתאים עד 145 ק"ג)
אני מוכרת אותו אם זה מעניין משהו שיפנה באישי. (אזור ב"ב כמובן)

הסיבה למכירה שיפצנו את הבית ופשוט אן לי מקום בשבילו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;642753:
קופצת על האשכול..
יש לי מכשיר הליכה\ריצה מאוד משוכלל וטוב 7 כ"ס. (מסלול ארוך במיוחד ומתאים עד 145 ק"ג)

כמה את מעונינת לקבל בעדו? את יכולה לשלוח לי מחיר בפרטי.
למרות שאני בעקרון מעונינת לשכור ולא לקנות, כי כמו אצל כולם גם לי ימאס אחרי חודשיים, אז לא נראה לי שווה להשקיע בקולב כ"כ יקר, אבל אולי בכל אופן זה יענין אותי...

• הוסף לסימניות
המחיר הוא 2500
הענין של קולב יקר הוא טעות לדעתי.
לי יש את המכשיר הזה כבר שלוש שנים מתוך השלוש שנים שנתיים וחצי הוא היה בשימוש!
זה קשור למשמעת עצמית, ואם את שומרת על המשקל וחשוב לך אז תעשי את זה כמו שעושים ספורט בחוץ. (וזה הרבה יותר נוח מבחוץ כי לעשות הליכה בחום של המרכז זה ממש לא מציאותי בודאי לא עם כיסוי ראש וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;642753:
קופצת על האשכול..

כיוון שאינני מאיזור ב"ב, ממילא הצעתך לא כ"כ הגיונית בשבילי,
ומשום שאנו מתעניינים במכשיר כזה אשמח לדעת מה מחיר של כזה חדש?

• הוסף לסימניות
אם את מירושלים, פעם בררתי ויש חנות של מוצרי ספורט בכנפי נשרים שבזמנו השכירה עם אופציה אח"כ לקנות, לא זוכרת את שם החנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה