יסלח לי כבוד המנהל, אבל זה לא כ"כ מדויק..נכתב ע"י שלמה;694664:יוגנד זה מקום מוכר להשכרת "מצלמה טובה".
המלצה לשכור מצלמה היא רק לצלם היודע להפעיל מצלמה ויודע מה זו מצלמה טובה, אבל מסיבה כלשהיא המצלמה לא אצלו.
נ.ב. בשביל צילומי חוץ, אפשר להוציא המוון גם ממצלמות ביניים.
איזה כלל אצבע?נכתב ע"י mig;695283:אני מכירה משהי מקרוב שהתפשלה בסט שלם של תמונות חשובות,
רק משום שהתעלמה/ לא היתה מודעת לכלל האצבע.
עם מצלמה פשוטה היא היתה מגיעה לתוצאות הרבה יותר טובות...
יש דברים שזה נכון ויש שלא.
נכתב ע"י שלמה;695286:איזה כלל אצבע?
אבל אין ספק, שאפילו אם אתה לא רופא שיניים, אתה תוכל להגיע לתוצאה יותר טובה עם ציוד ביד מאשר אם יהיה לך רק צבת ביד.....נכתב ע"י שלמה;695265:אם אשכור ציוד לרפואת שיניים, לא בהכרח שאהיה רופא מקצוען.
אדם רגיל שישכור מצלמה טובה, לא תמיד יגיע לתוצאות כמו שצלם מתפעל את הציוד שמוכר לו.
זה ממש לא כמו שנהג ישכור רכב שטח וירגיש תוצאות מידיות.
מצידי תשכרו ותהיו מבסוטים.
נכתב ע"י mig;695306:נראה לי ככה קוראים לו (ככה אני למדתי...)
שמהירות הסגר צריכה להיות יותר מאורך המוקד,
אלא אם כן המצלמה על חצובה.
אחרת התוצאה מטושטשת למדי.
נכתב ע"י שלמה;695326:למדת מצויין.
רק אוסיף שיש היום עדשות עם מייצב.
הבעייה היא לא רק בצלם אלא גם במצולם...נכתב ע"י mig;695334:ואני אוסיף שגם עם מייצב עדיף לשמור על הכלל הזה.
(לא רק מנסיוני, אם כי כמובן צלם בעל נסיון שמודע לרמת יציבות ידיו יכול לפעמים להרשות לעצמו לרדת יותר)
נכתב ע"י איציק'ל;695310:אבל אין ספק, שאפילו אם אתה לא רופא שיניים, אתה תוכל להגיע לתוצאה יותר טובה עם ציוד ביד מאשר אם יהיה לך רק צבת ביד.....
בכל מקרה הכוונה שלי כזו:
שים שני חצובות, האחת ע"י רעותה, על חצובה אחת שים DSLR
ועל השנייה נניח.. אה.. P&S...
שים את שניהם על מצב אוטומט, ותצלם,
אין ספק איפה תהיה תוצאה טובה יותר...
תאמין לי שאתה לא מעדיף....נכתב ע"י שלמה;695355:מעדיף מוהל שיחתוך בסכין חד פעמי, מאשר אחד ש"למד מילה" ויחתוך עם ציוד מתקדם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים