השכרת מתנפחים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר או יכול להמליץ על מישהו שמשכיר מתנפחים לגני ילדים, במחיר סביר?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש משהו אדיר- שיש ברכת מים ענקית ויש כדורים שמנפחים אותם שמים שם ילדים ומגלגלים לתוך הברכה ולא מתרטבים בקיצור זה אדיר...כדי לנסות...
משפ' אחת ברמות משכירה...

• הוסף לסימניות
תנסו אותם:

טלפונים
ניר – נייד: 052-2869254
אודי – נייד: 050-3041180
פקס: 077-3313110
כתובת: צור הדסה, הכרכום 32
איימל לפניות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;798024:
יש משהו אדיר- שיש ברכת מים ענקית ויש כדורים שמנפחים אותם שמים שם ילדים ומגלגלים לתוך הברכה ולא מתרטבים בקיצור זה אדיר...כדי לנסות...
משפ' אחת ברמות משכירה...

דבר ראשון, כל הכבוד על המהירות...
דבר שני- אני מתכוונת למשהו פשוט בהרבה, הטרמפולינות הרגילות האלה, המתנפחות, בגודל של כמה מטרים- לא יותר. זה רק גיל 3-4...

• הוסף לסימניות
מצאתי עוד...

פרטי העסק משי-לי השכרת מתנפחים
כתובת: כליל החורש 22, מודיעין
טלפון:

איש קשר: מתתיהו אילן
אתר: meshilee.co.il

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;798026:
תנסו אותם:

טלפונים
ניר – נייד: 052-2869254
אודי – נייד: 050-3041180
פקס: 077-3313110
כתובת: צור הדסה, הכרכום 32
איימל לפניות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

את יודעת מה יש להם?

• הוסף לסימניות
את הטלפונים אני לא מצליח להעתיק

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה מספיק אם לא אני ינסה עוד...

• הוסף לסימניות
תנסו את מה שכתבתי ותצרו איתם קשר, אולי יש להם משהו פשוט לילדים
באיזה אזור אתם מירושלים? אני יכולה אולי לברר את בת דודה שלי, יש להם טרמפולינה אחת שיכולה להתאים בגיליים האלו...

• הוסף לסימניות
גרפיקה 100, אני מתעניינת לגבי המתנפחים ברמות.
אשמח אם תתני לי פרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה