שכרתי.אני השכרתי מחנות טלפונים - ויסטק בביתר
שיוויתי לעצמי מתי תבוא התגובה הזו, והינה, היא הגיעה...שבוע אחת אתם לא יכולים בלי הסמארטפן???
אולי תנסו להתנזר מזה קצת....... שווה לכם!!!
!
ע"פ רוב אלו שיש להם סמארטפון בקביעות אינם צריכים לשכור,שבוע אחת אתם לא יכולים בלי הסמארטפן???
!
נכון צריך לדון אותם לכף זכות אני מסכים!!!ע"פ רוב אלו שיש להם סמארטפון בקביעות אינם צריכים לשכור,
מדובר באנשים שנוסעים לחו"ל וצריכים את המכשיר לצורך התמצאות וכו'.
לדעת לאן הולכים איך ומתי מכיר ???שבוע אחת אתם לא יכולים בלי הסמארטפן???
גמ"ח יעזורו,אני צריך דחוף לפולין בבית שמש מישהו יודע?
אין להם מכשירים הכול תפוסגמ"ח יעזורו,
יש לו כמה סניפים בבית שמש,
026282123
שלוחה 6
יש ברחוב דוד ילין ממש בהתחלה חנות בלי שום שלט ... רק חלונות מזכוכית שהוא משכיראני מחפשת בדחיפות אייפון להשכרה ליום ראשון!
משהו יכול לעזור לי ?
יש את גמ"ח יעזורו עם פריסה ארצית 023788888אני מחפשת בדחיפות אייפון להשכרה ליום ראשון!
משהו יכול לעזור לי ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים