המחיר שכתוב באתר כולל סים ואינטרנט לחו"ל?מי שגר שם ומכיר את המקום זה באמת לא בעיה
הבעיה זה כשאתה טס למקום שאתה לא מכיר ואתה צריך להסתדר בכוחות עצמך...
פה מתחילה הבעיה...
לי היה מכשיר מסונן כשנסעתי לארה"ב , שכרתי מכשיר ומיד החזרתי אותו כשחזרתי
יש השכרה בגבעתיים ממש זולה
שכרתי לחודש פלאפון ב450 ש"ח (אני אישית חשבנתי שאם אני משכירה פלאפון אני רוצה גם מצלמה מעולה)
קוראים להם :
איי רנט
מצרפת קישור לאתר שלהם
שרות מעולהאיי רנט
השכרת אייפד,השכרת טאבלט, השכרת מחשב נייד, השכרת טלפון סלולרי, השכרת נתב אלחוטי, השכרת מחשבים ניידים ותחנות עבודה להפקות ועסקיםi-rent.co.il
אתה אומר להם מה אתה צריך בפלאפון והם מתאימים לך
כמובן שאפשר לבקש מהם סינון (אני לקחתי רימון)
רוב האנשים שירדו רחמנא לצלן מהדרך או ש'רק' התקלקלו למחצה לשליש ולרביע מהכלים הטמאים גם לא קנו או שכרו את זה לצורך קלקול חס ושלום, אלא לצורך פרנסה, נסיעה לחו"ל, וכדומה, דברים שהיה להם מאוד קשה להסתדר בלי זה, ולקחו את זה לשם להשתמש רק לצורך ותו לא, וההמשך מאוד כואב לנו ולהם עצמם. נכון זה קשה, ואפילו קשה מאוד! אבל בגלל הרגעים האלה אנחנו יהודים!מי שנוסע לחו"ל לא לוקח מכשיר כדי לגלוש בפייסבוקזה הכרחי כדי להסתדר ולא כבילוי
תראה מה זהרוב האנשים שירדו רחמנא לצלן מהדרך או ש'רק' התקלקלו למחצה לשליש ולרביע מהכלים הטמאים גם לא קנו או שכרו את זה לצורך קלקול חס ושלום, אלא לצורך פרנסה, נסיעה לחו"ל, וכדומה, דברים שהיה להם מאוד קשה להסתדר בלי זה, ולקחו את זה לשם להשתמש רק לצורך ותו לא, וההמשך מאוד כואב לנו ולהם עצמם. נכון זה קשה, ואפילו קשה מאוד! אבל בגלל הרגעים האלה אנחנו יהודים!
חזקו ויאמץ לבבכם!
נ.ב. אפילו מי שהחליט שהוא הולך על זה בבקשה שלא יחפש את זה פה שזה יכול לקרר אלפי יהודים, כי אפילו אלו שלא ישכרו בעקבות זה כשייסעו לחו"ל אבל טיפת קרירות בלב זה עושה.
תודה!
עד כמה שאני יודע לקרוא נכון לוחות מודעות הרבנים אסרו כל סוג של גלישה באינטרנט אז מה אתה עושה פה??רוב האנשים שירדו רחמנא לצלן מהדרך או ש'רק' התקלקלו למחצה לשליש ולרביע מהכלים הטמאים גם לא קנו או שכרו את זה לצורך קלקול חס ושלום, אלא לצורך פרנסה, נסיעה לחו"ל, וכדומה, דברים שהיה להם מאוד קשה להסתדר בלי זה, ולקחו את זה לשם להשתמש רק לצורך ותו לא, וההמשך מאוד כואב לנו ולהם עצמם. נכון זה קשה, ואפילו קשה מאוד! אבל בגלל הרגעים האלה אנחנו יהודים!
חזקו ויאמץ לבבכם!
נ.ב. אפילו מי שהחליט שהוא הולך על זה בבקשה שלא יחפש את זה פה שזה יכול לקרר אלפי יהודים, כי אפילו אלו שלא ישכרו בעקבות זה כשייסעו לחו"ל אבל טיפת קרירות בלב זה עושה.
תודה!
מי גילה לך שהוא פה?עד כמה שאני יודע לקרוא נכון לוחות מודעות הרבנים אסרו כל סוג של גלישה באינטרנט אז מה אתה עושה פה??
אני לא מזלזל במה שכתבת בכלל, אבל יש הרבה שנאבדו בסמארטפון לא לכמה שעות אלא להרבה הרבה יותר,לכל החכמים פה, מכיר מישהו שטס לארה"ב לצורך מסוים וסירב לקחת גם את הסמארטפון הכי מסונן שיש (הדרן). ואז הוא נאבד במנהטן בלי אפשרות ליצור קשר. (רק מהטראומה הוא קנה אח"כ אחד) זה לא כזה פשוט לאסור הכל
אני לא מזלזל במה שכתבת בכלל, אבל יש הרבה שנאבדו בסמארטפון לא לכמה שעות אלא להרבה הרבה יותר,
זה לא כזה פשוט להתיר הכל.
מזמן לא פגשתי כאלו דברים של טעם!רוב האנשים שירדו רחמנא לצלן מהדרך או ש'רק' התקלקלו למחצה לשליש ולרביע מהכלים הטמאים גם לא קנו או שכרו את זה לצורך קלקול חס ושלום, אלא לצורך פרנסה, נסיעה לחו"ל, וכדומה, דברים שהיה להם מאוד קשה להסתדר בלי זה, ולקחו את זה לשם להשתמש רק לצורך ותו לא, וההמשך מאוד כואב לנו ולהם עצמם. נכון זה קשה, ואפילו קשה מאוד! אבל בגלל הרגעים האלה אנחנו יהודים!
חזקו ויאמץ לבבכם!
תודה!
אני גם נסעתי לארה"ב וחבר דחף אותי לשכור סמראטפון וכמובן סירבתילכל החכמים פה, מכיר מישהו שטס לארה"ב לצורך מסוים וסירב לקחת גם את הסמארטפון הכי מסונן שיש (הדרן). ואז הוא נאבד במנהטן בלי אפשרות ליצור קשר. (רק מהטראומה הוא קנה אח"כ אחד) זה לא כזה פשוט לאסור הכל
בכוונה לא כתבתי את הסיפור המלא שהיה שם. אז בבקשה לדון לכף זכות. כמובן מעריך מאד את מי ששומר על הרוחניות שלו.אני גם נסעתי לארה"ב וחבר דחף אותי לשכור סמראטפון וכמובן סירבתי
וגם נתקעתי
ולא התחרטתי לרגע
וכל פעם שאני רואה אנשים שנאבדו בתהום האינטרנט
אני מודה לקב"ה שמעמיד אותי בניסיון האחרון לפני ביאת המשיח ומתפלל שיתן לי הלאה את הכוחות לעמוד בניסיון
(דרך אגב יש לי חבר ששכר מכשיר רק עם וויז שעובד בארה"ב בחנות סלולר ישראל בשכונת בית ישראל)
100%בכוונה לא כתבתי את הסיפור המלא שהיה שם. אז בבקשה לדון לכף זכות. כמובן מעריך מאד את מי ששומר על הרוחניות שלו.
יש לדון את כל אדם לכף זכות, ויש לעורר את הציבור להיזהר ולהישמר מהכלים הטכנולוגיים,בכוונה לא כתבתי את הסיפור המלא שהיה שם. אז בבקשה לדון לכף זכות. כמובן מעריך מאד את מי ששומר על הרוחניות שלו.
מצטרפת לשאלהיש למישו מידע על השכרה באלעד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים