בקשה השכרת קורקינטים בבני ברק...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מזכירה
בבקשה לשמור על כללי הנסיעה
גם למען הנוסעים
וגם למען הולכי דרכים.
תפילת הדרך...
בת שאבדה את אביה בתאונת קורקינט לפני חצי שנה:(
הורדת לי תחשק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא אומרת לא לרכב על קורקינט/ אופניים חשמליים
אלא, כמו בכל דבר, זהירות מונעת אסון.
בתאונה שלנו
הרוכב לא למד תיאוריה, לא היה לו רישיון, למרות החובה.
לא חבש קסדה [עבורו ולשמירתו]
נסע בניגוד לכיוון התנועה
במהירות אסורה.
בתנאים אלו, לא רק שהחשק יורד
אסור לסוע!!!
אבל,
כששומרים על כללי הבטיחות
תפילת הדרך והנאה מרובה!

קבצים מצורפים

• נשק על גלגלים.pdf
    KB 235.9 · צפיות: 191
  • הוסף לסימניות
משהו מכיר את המספר של השכרת הקורקינט ברחוב רבי מאיר 3 בבני ברק?

• הוסף לסימניות
האטרקציה בטבריה...
נופשים בבין הזמנים בעיר טבריה....

WhatsApp Image 2023-07-24 at 16.28.19.jpeg

• הוסף לסימניות
משהו יודע על השכרת קורקינט ברחוב המכבים בבני ברק
מה המספר טלפון שלהם

• הוסף לסימניות
משהו יודע על השכרת קורקינט ברחוב המכבים בבני ברק
מה המספר טלפון שלהם דחוווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה יש למשהו עכשיו ?

• הוסף לסימניות
ניסיתי היום את המספר שהובא למעלה 0527661983 מבני ברק ברחחוב פדרמן, היה מעולה השירות מצויין, הכלים במצב מצויין ומאד נהננו
ממליצים בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה