עזרה השכרת קליקרים?!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשכיר קליקרים לבת מצווה עד 200 ש"ח
השמח לקבל פרטים!

• הוסף לסימניות
מחפשת גם מפעילה ? אם לא מאוד מאוד נחמד בטריקס
קניתי את הערכה של 159 ש"ח לפני חנוכה, וכבר הספקנו לשחק איתה מספר פעמים.
עם מספר רב של משתמשים, ניתן להוסיף גם שאלות בעצמכם ורשיון התוכנה מחזיק לחצי שנה.
מאוד ממליצה!

• הוסף לסימניות
מחפשת גם מפעילה ? אם לא מאוד מאוד נחמד בטריקס
קניתי את הערכה של 159 ש"ח לפני חנוכה, וכבר הספקנו לשחק איתה מספר פעמים.
עם מספר רב של משתמשים, ניתן להוסיף גם שאלות בעצמכם ורשיון התוכנה מחזיק לחצי שנה.
מאוד ממליצה!
תודה בכל אופן:)
תאמת בלי מפעילה אבל לא דרך הטלפון אני רוצה שזה יהיה דרך קליקרים..
אם יש למשהו מידע אני אשמח

• הוסף לסימניות
תודה בכל אופן:)
תאמת בלי מפעילה אבל לא דרך הטלפון אני רוצה שזה יהיה דרך קליקרים..
אם יש למשהו מידע אני אשמח
זה ממש משחק קליקרים.
למה לשלם 600 שח נוספים כדי להשתמש בקליקרים ולא בניידים זמינים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רוצה לשתף אתכן
לקחנו את תוכנית הקליקרים של ראש בראש
היה פשוט מקסים
כולם נהנו, פידבקים חמים

ממליצה לכם על ראש בראש, שירות אדיב, מחירים שווים לכל נפש וביצוע מיוחד!!!
052-640-9922

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה