דרוש מידע השכרת קרוואן במרכז

• הוסף לסימניות
שלום,

אני מחפשת להשכיר קרוואן עדיף במרכז הארץ
ללילה אחת ל4 נפשות
אם למשהו יש מידע איפה אפשר להשכיר
זה יעזור לי מאד!

תודה רבה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן מישהו יודע?
תודה ענקית!

לקחנו את זה כמה פעמיים ונהנהנו עד השמיים
קראוונים 5-01.jpg

• הוסף לסימניות
לקחנו את זה כמה פעמיים ונהנהנו עד השמיים
צפה בקובץ המצורף 842393

תודה לך על ההצעה,
חייבת לומר שנהנו עד הגג!!
הקראוון מסודר ונקי מאד,
בן אדם שרותי ברמות אחרות!
דאג לנו להכללל, העיקר שנהנה.
שם לנו במקום כסאות מתקפלים מחצלת וערסל,
עוד לא ניתקלתי בבן אדם שכל כך אכפת לו מהלקוחות
ואני מטיילת הרבה בארץ ובעולם:)

ממילצה לכולם לנסות, זו חוויה אחרת!

• הוסף לסימניות
תודה לך על ההצעה,
חייבת לומר שנהנו עד הגג!!
הקראוון מסודר ונקי מאד,
בן אדם שרותי ברמות אחרות!
דאג לנו להכללל, העיקר שנהנה.
שם לנו במקום כסאות מתקפלים מחצלת וערסל,
עוד לא ניתקלתי בבן אדם שכל כך אכפת לו מהלקוחות
ואני מטיילת הרבה בארץ ובעולם:)

ממילצה לכולם לנסות, זו חוויה אחרת!
תודה, איזה כיף לשמוע
הוא באמת נותן שירות מכל הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה