מבחינת ביטוח יש לי פוליסת ביטוח השכרה ומה ההבדל בין זה לבין אם אני נותן לחבר את האוטו תראה כמה כסף שחור מסתובב לך בין הידיים כך שהדרך לכלא קצת רחוקהאם מדובר על השכרה בשחור, תברח מזה כמו מאש, אתה יכול למצוא את עצמך בכלא די בקלות...
רק תעשה טובה קטנה לאנושות: אל תקנה רכבים זולים מידי, ואח"כ על כל בעיה שתקרה - ובטח שתקרה כי האוטו בן 20 שנה ו250000 קמ במקרה הטוב - תאשים את השוכר...
ואיך שאני רואה את זה, הייתי ממליץ לך לא לפתוח. ובמפורש אכתוב - זו לא דאגה לך, אלא לשוכרים האומללים שיקבלו גרוטאות חבוטות, ואח"כ תחייב אותם בתשלום... שלא לדבר על בעיות בטיחות חמורות ברכבים הללו.
אם יש ביטוח מקיף אין מה לדאוג אם אתה עושה ביטוח השכרהמכיר כמובן את אלה שנפלו עם זה,
עד הצוואר- מול הביטוח והתאונות, והרכב הטוטאל לוס
שלום, עד עכשיו נמנעתי מלהזדהות.רק רציתי להבהיר שאני קצת מכיר את השוק של ההשכרות רכב יש לי אח שמשכיר 15 רכבים ועושה 2500 יומית אם אתה חובב רכבים זה כיף וגם כסף גדול מבחינת ביקוש יש בצפון ביקוש גדול גם במשך השנה ועדיין אני שואל האם עדיף לקנות כמה רכבים תקינים מנוע וגיר תקינים ב20 אלף או ללכת על אחד בטוח והרווח הוא לטוח רחוק תודה רבה על התגובות וההתעניינות אני קניתי אוטו אחד לבינתיים ואני מחכה שישכירו אותו
אם יש לך אח כזהרק רציתי להבהיר שאני קצת מכיר את השוק של ההשכרות רכב יש לי אח שמשכיר 15 רכבים ועושה 2500 יומית אם אתה חובב רכבים זה כיף וגם כסף גדול מבחינת ביקוש יש בצפון ביקוש גדול גם במשך השנה ועדיין אני שואל האם עדיף לקנות כמה רכבים תקינים מנוע וגיר תקינים ב20 אלף או ללכת על אחד בטוח והרווח הוא לטוח רחוק תודה רבה על התגובות וההתעניינות אני קניתי אוטו אחד לבינתיים ואני מחכה שישכירו אותו
השוכר אמור לשלם על זה.סיכון גדול.
מה קורה אם השוכר נוסע בכבישי אגרה?
החובות מצטברים על בעל הרכב
אשרי המאמין....השוכר אמור לשלם על זה.
כמובן נכתב בציניות, @ידען גדולשלום, עד עכשיו נמנעתי מלהזדהות.
שמי תומר, אני ממס הכנסה.
בבקשה תרשום כאן פרטים מדויקים שלך ושל אחיך, זה יחסוך ממני לבצע כמה פעולות פשוטות של בדיקה מי אתה ואיפה אתה.
תודה מראש.
בהזדמנות זו, תודה על שאתה כותב באופן גלוי כל כך בפורום, למרות שבמבט שטחי זה נשמע קצת טפשי לכתוב בצורה הזו.
אני דווקא מאוד מעריך את זה.
תודה שוב.
לשירותך, תומר.
אני מכירה מישהו שהסתבך בחוב ענקבעל הרכב מקבל בקשה לשלם
וכתוב בדיוק את התאריך ואת השעה וככה הוא יודע מי נהג ברכב בשעה הזאת
ומחייב את השוכר ששכר את הרכב בשעה הזאת.
(וכל שכירות רכבים מסודרת רושמת את כל פרטי הנהגים ששוכרים מהם רכבים)
אם יש לך פוליסת ביטוח השכרה אין בעיה הלכתית וחוץ מזה אם אתה מסודר אתה רושם כל יום מי ומה לקח ואתה לוקח את הרישיון של מי שעשה דוח ורושם עליש המון כאלה זה סופר מרוויח עד שקורה תאונה/עבירת תנועה שאז זה בלגן ענקקק
חוץ מזה זה בעיה הלכתית עם הביטוח
שורה תחתונה לברוח מזה
שלום אם אתה לא יודע לעשות טבלת אקסל לעבודה קטנה אתה עובד מס הכנסה!!! אבל אתה צריך לקרוא מודעה עד הסוף אני לא כתבתי שאני משכיר בשחור בסך הכל התיעצתי אם השכרת רכב זה רווחי אבל ברור שאם יהיה השכרה היא לא תישאר בשחור כי כסף גדול קצת קשה להשחיר בהצלחה אני לא השכרתי ועוד לא משכיר אני מתייעץ קודם ובודקשלום, עד עכשיו נמנעתי מלהזדהות.
שמי תומר, אני ממס הכנסה.
בבקשה אני צריך להעביר התקן שבת ממקרר למקרר מישהו יודע למה סגרו מכירת משנת יוסף בבני ברק
מצד אגרה של 6 אתה גובה לפני ההשכרה את הכסף ואם מצד תאונה יש ביטוח לא אמור לקרות תקלותאני מכירה מישהו שהסתבך בחוב ענק
ולא עזר שידע מי נהג ברכב באותו תאריך בכביש 6... ולא עזר שזה שכן-חבר..
בקיצור סיכון
אני לא כתבת שאני משכיר אני רק מתיעץ ואם אני ישכיר זה יהיה בלבן בכל אופן תודה שאתה מזהיר אותי זה היה יכול להיות מס הכנסה אמיתיכמובן נכתב בציניות, @ידען גדול
אל תחשוש ממני. כן תחשוש מלכתוב הודעות על עניינים בלתי חוקיים בעליל בפורום ציבורי.
אני נמצא בדרום אבל אני גם נמצא כמה פעמים בשבוע במרכז אם אתה רוצה לדבר איתי תשים את הטלפון שלךלמעיישה...
איפה אתה בארץ
אל תזים אתה מדמיין שאנשים יקחו גרוטאות כמובן שמדובר ברכבים תקינים וסטנדרטים רק שנקנו בזול במחירי מציאה לידיעתך יש הרבה מציאות ביד 2אז אין לך מה לדאוג לשוכרים שלי ורק תסביר לי איזה בעיות בטיחות אתה מתכוןרק תעשה טובה קטנה לאנושות: אל תקנה רכבים זולים מידי, ואח"כ על כל בעיה שתקרה - ובטח שתקרה כי האוטו בן 20 שנה ו250000 קמ במקרה הטוב - תאשים את השוכר...
ואיך שאני רואה את זה, הייתי ממליץ לך לא לפתוח. ובמפורש אכתוב - זו לא דאגה לך, אלא לשוכרים האומללים שיקבלו גרוטאות חבוטות, ואח"כ תחייב אותם בתשלום... שלא לדבר על בעיות בטיחות חמורות ברכבים הללו...
למה אתה שואללמעיישה...
איפה אתה בארץ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //