דרוש מידע השכרת רכב בחו"ל

• הוסף לסימניות
מי יודע איך אפשר להזמין מהארץ השכרת רכב בחו"ל, באמצעות 'שובר' שמשלמים מראש בארץ, ואז המחירים מאד נמוכים ביחס להשכרה רגילה?

• הוסף לסימניות
לא יודע שובר, אני הזמנתי (לארה"ב) דרך סוכן משם (ישראלי שגר בליקווד), יצא לי מחיר מאד מאד זול, הייתי צריך רכב גדול יותר, הוא הציע לי לקחת את הסיכון לשדרג במקום (זה מקום נידח יחסית), ובעוד כמה דולרים יצא לי רכב מפנק במיוחד.
אם תרצו, אוכל לשלוח בפרטי את הפרטים של הסוכן.

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי בהרץ ובAVIS. תמיד אני מזמין דרך סוכן בארץ, משלם במקום, והוא מבצע את ההזמנה באמצעות שובר. זה יוצא הרבה יותר זול, עם מגבלות של חוסר אפשרות ביטול ועוד.
הפעם אני רוצה לעשות זאת לבד, ולחסוך את פער התיווך, מי יודע איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי בהרץ ובAVIS. תמיד אני מזמין דרך סוכן בארץ, משלם במקום, והוא מבצע את ההזמנה באמצעות שובר. זה יוצא הרבה יותר זול, עם מגבלות של חוסר אפשרות ביטול ועוד.
הפעם אני רוצה לעשות זאת לבד, ולחסוך את פער התיווך, מי יודע איך עושים זאת?
תסתכל באתר של שלמה סיקסט בישראל .

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להתמקד באיזה מדינה אני מאמין שיש אנשים שיש להם נסיון במדינות מסוימות וישמחו לעזור
אני למשל מחפש השכרה בהונגריה אשמח אם יש למישהו המלצות מנסיון

• הוסף לסימניות
הענין הזה של 'שובר' הוא פשוט הזמנה מוקדמת במחיר תחרותי.
זה כמו ההבדל בין מי שקונה טיסה שלשה חודשים מראש, בזמן שהמחיר נמוך,
לבין מי שמגיע לדלפק של חברת התעופה בשדה התעופה, ומזמין טיסה מהרגע להרגע. המחיר יהיה פי ארבע.

אין הבדל ממשי בין 'שובר' (וואוצ'ר בלע"ז) לבין הזמנה בכל אתר באינטרנט. זה אותו דבר.

• הוסף לסימניות
לא יודע שובר, אני הזמנתי (לארה"ב) דרך סוכן משם (ישראלי שגר בליקווד), יצא לי מחיר מאד מאד זול, הייתי צריך רכב גדול יותר, הוא הציע לי לקחת את הסיכון לשדרג במקום (זה מקום נידח יחסית), ובעוד כמה דולרים יצא לי רכב מפנק במיוחד.
אשמח

• הוסף לסימניות
יש המלצות על האתר אוטויורפ
autoeurope
אשמח לקבל מידע והמלצות

• הוסף לסימניות
מניסיון של כמה הזמנות שביצעתי דרך האתר בוקינג
מחירים מעולים ועדיף לא להתפתות למחיר הכי זול של חברה לא מוכרת
אלא לשלם עוד כמה שקלים יותר לחברה מוכרת
זה מתבטא בעיקר בהחזרת הרכב ובחיפוש אחרי כל דבר הכי קטן כדי שתשלם את הקנס מה שלא היה בחברות גדולות ומוכרות

• הוסף לסימניות
אשמח ממש לפרטים שלו
Tagelkdoshim שטרודל גימל קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה