מוזר...אשמח לדעת האם יש חברות השכרה שאינן גובות תשלום על שבת?
באתר מופיע תשלום דומה לארבעה ימי חול.מוזר...
מה שידוע לי לא גובים על שבת[חוץ מביטוח]...
אולי תנסה דרך סוכנים חרדים.....
ידוע לכם אם יש אצלם ניקיון בין שוכר לזה שבא אחריו?בסיטיקאר ומייקאר ממה שידוע לי לא לוקחים על שבת כלל וכלל גם לא ביטוח.
אין ניקיון אבל בדרך כלל האוטו נקי כי אם משאירים מלוכלך מסתכנים בקנס.ידוע לכם אם יש אצלם ניקיון בין שוכר לזה שבא אחריו?
אני לוקח לכמה ימים ולא בא לי ליפול על רכב מטונף
מה הכוונה ?אפשר לבקש מהם זיכוי על ניקיון.
בדומה לזה שאפשר לתדלק בכל מיני תחנות דלק, יש להם גם מקומות שאפשר להגיע אליהם ולנקות את הרכב.מה הכוונה ?
סיטי קאר ?בדומה לזה שאפשר לתדלק בכל מיני תחנות דלק, יש להם גם מקומות שאפשר להגיע אליהם ולנקות את הרכב.
לא זוכר מי מהם אבל התקשרתי ואמרתי שמלוכלך אמרו לי שאפשר ללכת לנקות ויזכו אותי על הקילומטריםסיטי קאר ?
מקור ?
שוב, אין תשלום על שבת, רק ביטוח שזה באזור 70/80 ש"חמישהו הצליח לשכור רכב בחברה רשמית ללא תשלום על שבת? אשמח לפרטים מנסיון
חוץ מסיטי כאר ומיי כאר
בחברת השכרה בירושלים?שוב, אין תשלום על שבת, רק ביטוח שזה באזור 70/80 ש"ח
כן אנימישהו הצליח לשכור רכב בחברה רשמית ללא תשלום על שבת? אשמח לפרטים מנסיון
חוץ מסיטי כאר ומיי כאר
אצלי היה הפוך, גבו על שכירות של הרכב עבור שבת וקיזזו את דמי הביטוחכן אני
מחיר ביטוח עלה 82
רק זה דרך סוכן חרדי שלמה ברוורמן 0533103320
היה שווה לי כך השכירות עלתה לי 125 וביטוח 82 אם היו גובים לי מחיר מלא ומפחיתים ביטוח הייתי משלם רק 43אצלי היה הפוך, גבו על שכירות של הרכב עבור שבת וקיזזו את דמי הביטוח
הסוכן אמר לי שגובים על הרכב ומקזזים את דמי הביטוחהיה שווה לי כך השכירות עלתה לי 125 וביטוח 82 אם היו גובים לי מחיר מלא ומפחיתים ביטוח הייתי משלם רק 43
אך מה שנראה לי שגם אצלך גבו דמי ביטוח פשוט הם רושמים זאת כגבייה וקיזוז
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים