דרוש מידע השכרת רכב לנהג חדש - צעיר

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר השכרת רכבים (אפי' פיראטית) לנהג מתחת ל- 24 ובתוך החצי שנה רישיון?
ואם לא, מה כן יש, אחרי חצי שנה? לאחר שנה? וכו'
עדיף באזור בי"ש.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש הרבה שמשכירים
רביבו ברמה א' 0549010080
ג-2 0527607687
ג-1 0548485052
ג-1 0527616865
בר אילן 0527691605
מה המחירים בערך?
ומה לגבי ביטוח, ואיך האמינות שלהם?

תודה

• הוסף לסימניות
רביבו זה השכרה לכל דבר
וגם ההשכרה של ג-2
מחירים לא זוכר תלוי גיל ותק וכו'

• הוסף לסימניות
יש גם שחר בג-1 השכרה רשמית 0548470346

• הוסף לסימניות
רביבו זה השכרה לכל דבר
וגם ההשכרה של ג-2
מחירים לא זוכר תלוי גיל ותק וכו'
כלומר יש ביטוח רגיל גם אם אני בתוך החצי שנה?
איך הם מאמינים לי שאקח מלווה? או שאולי הם זה לא מעניין אותם?!

• הוסף לסימניות
לא אחזתי שאתה צריך מלווה אז אין לי מושג פשוט תתקשר

• הוסף לסימניות
לא אחזתי שאתה צריך מלווה אז אין לי מושג פשוט תתקשר
מה שידוע לך כן זה שהם משכירים גם לשנה ראשונה ומתחת ל-23 (והשאלה מה קורה בתוך החצי שנה)? או שגם זה לא בטוח?

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על השכרה לנהג חדש בירושלים?

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על השכרה באזור אשדוד לנהג חדש?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר השכרה לנהג חדש אבל לא צעיר באלעד?

• הוסף לסימניות
אצל רביבו בבית שמש, חייבים לבוא עם מלווה או שזה לא מעניין אותו(בטלפון הוא אמר שחובה, אבל אולי כי זה היה בטלפון והוא פחד)?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה