השכרת רכב לנהג חדש

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשכיר רכב לנהג חדש באיזור ירושלים (עם ביטוח כמובן)?
אשמח מאוד לכל מידע בעניין!

• הוסף לסימניות
lease4u - 02-6257472- הכי מומלץ לנהגים חדשים.
כמו כן אומרים שגם אביב משכירים לנהגים חדשים.

• הוסף לסימניות
כמו כן אומרים שגם אביב משכירים לנהגים חדשים.[/QUOTE]

יש לך מושג גם את הטלפון שלהם?!
ממש תודה על האינפורמציה!

• הוסף לסימניות
רק תזהרו כולכם,
תבררו היטב היטב, כי יש חברות שעושות את הההכסף שלהם על גבייה של מליון דולר על כל איזה סריטונת קטנטנה..

• הוסף לסימניות
חושן קאר, אני שכרתי כמה פעים בסניף המעלות דפנה והם וממש נהנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1018410:
יש חברות שעושות את הההכסף שלהם על גבייה של מליון דולר על כל איזה סריטונת קטנטנה..

יש חברות?!
נראה לי שכל החברות זה כך!
לנהג רגיל יש אפשרות לביטול/הקטנת השתתפות עצמית בתוספת תשלום מראש, אבל נראה לי שאף חברה לא נותנת את האופציה הזאת לנהגים חדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1018580:
יש חברות?!
נראה לי שכל החברות זה כך!
לנהג רגיל יש אפשרות לביטול/הקטנת השתתפות עצמית בתוספת תשלום מראש, אבל נראה לי שאף חברה לא נותנת את האופציה הזאת לנהגים חדשים.

ממש ממש לא!!!
לדוגמא אלבר בסניפים המרכזיים שלהם וכבני ברק וירושלים, הם בכלל בכלל לא הולכים על קטנות, ומקלילים ביותר.
ובקשר להשתתפות עצמית יש גם לנהגים חדשים מעל שנת רשיון אחת.

• הוסף לסימניות
אלבר משכירים לנהגים חדשים?!
(לא רלוונטי בשבילי, אבל סתם מעניין, כי בזמנו כשהייתי נהגת חדשה ביררתי המון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1018633:
אלבר משכירים לנהגים חדשים?!
(לא רלוונטי בשבילי, אבל סתם מעניין, כי בזמנו כשהייתי נהגת חדשה ביררתי המון)

לנשים הם באמת עושים מאוד בעיות על השכרה לנהגות חדשות ואפילו לאחר יותר משנת רשיון. אבל לגברים, מספיק גיל 23+ ושנת רשיון, ואפשר להוציא מאלבר את רוב הרכבים [פרט לרכבים מיוחדים ולרכבי יוקרה, שחלקם לא מורשים להשכרה מתחת לגיל 28+].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה