דרוש מידע השכרת רכב לנהג חדש

• הוסף לסימניות
נהג חדש בן 29,
עבר טסט לפני שבועיים
מאיפה יכול להשכיר רכב

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על השכרה באיזור הדרום, אשדוד והסביבה

• הוסף לסימניות
חושן קאר בירושלים
אני נזהר במה שאני אומר
אבל צריך להיזהר עם חושן קאר כי שמעתי על כמה שנכוו שם
לצלם טוב טוב את הרכב מכל הכיוונים לפני שלוקחים
וגם עדיף לעשות ביטול השתתפות אם הם נותנים

• הוסף לסימניות
אני נזהר במה שאני אומר
אבל צריך להיזהר עם חושן קאר כי שמעתי על כמה שנכוו שם
לצלם טוב טוב את הרכב מכל הכיוונים לפני שלוקחים
וגם עדיף לעשות ביטול השתתפות אם הם נותנים
לנהג צעיר זה אמור להיות בשמיים!!!

• הוסף לסימניות
לנהג צעיר זה אמור להיות בשמיים!!!
לפעמים שווה לשלם עוד 100 ש"ח
ולא עוד 2400 מניסיון
האמת שאם הוא נהג חדש והוא בן 29 שזה רק שנה נהג חדש
לא שווה לשכור רכב
אבל מבין את ההתלהבות הראשונית

• הוסף לסימניות
לפעמים שווה לשלם עוד 100 ש"ח
ולא עוד 2400 מניסיון
האמת שאם הוא נהג חדש והוא בן 29 שזה רק שנה נהג חדש
לא שווה לשכור רכב
אבל מבין את ההתלהבות הראשונית
זה יותר סביב ה2000
מניסיון

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על חברת 'גוד דרייב' בירושלים, אנשים מעולים, יחס מיוחד, מחירים טובים, ולא מחפשים לעקוץ בכלל וד"ל...
כמו"כ אני כיום למרות שאני כבר לא נהג חדש ויכול להוציא רכב מכל חברת השכרה, מהם אני לוקח בעדיפות ראשונה, (מחיר רגיל).
טלפון שלהם - 02-6635-454
נסיעה טובה ובטוחה

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על חברת 'גוד דרייב' בירושלים, אנשים מעולים, יחס מיוחד, מחירים טובים, ולא מחפשים לעקוץ בכלל וד"ל...
כמו"כ אני כיום למרות שאני כבר לא נהג חדש ויכול להוציא רכב מכל חברת השכרה, מהם אני לוקח בעדיפות ראשונה, (מחיר רגיל).
טלפון שלהם - 02-6635-454
נסיעה טובה ובטוחה
איזה איזור בי-ם?
מעניין אותי גם!

• הוסף לסימניות
טלפון שלהם - 02-6635-454
נסיעה טובה ובטוחה
@משואה חיפוש קצר בגוגל - אומר קצת אחרת. תסתכל ב"ביקורות" שבקישורים המצורפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה