- הוסף לסימניות
רנטהמישהו מכיר השכרת רכב לנהג חדש, בבני ברק?
רנטהמישהו מכיר השכרת רכב לנהג חדש, בבני ברק?
בעיקרוןמה מומלץ לנהג חדש חצי שנה רישיון ל4 שעות בערב-17-23?
לקחת מחבר רכב ישן בתשלום סמלימה מומלץ לנהג חדש חצי שנה רישיון ל4 שעות בערב-17-23?
פריסבי, מומלץ בחום, אני כבר לוקח מהם שנה פלוס, גם שירות טוב, גם רכבים טובים, וגם ביטול השתתפות עצמית מלאה, אפשרי החל מחצי שנה רישיון,יש השכרה לרכבים נהג חדש בירושלים או מודיעין או משהו אחר
אלא אם כן, אתה עושה ביטול השתתפותאצל נהג חדש בחברות השכרה אתה יודע איפה אתה מתחיל אבל אין לך מושג איפה זה נגמר![]()
אז מה טוב בהם?!יש את
גוד דרייב השכרת רכב-גם לנהג חדש וצעיר
סוכנות השכרת רכב בירושלים
כתובת: ים סוף 32, ירושלים
טלפון: 02-663-5454
מאוד אדיבים
אבל מחפשים בכוח שריטות ברכבים ישנים שנראים ממש לא טוב, ולוקחים על כל שריטה כאילו זה רכב חדש מהנילונים (ולא שהם צובעים את זה או משהו אלא סתם לכיס בונוס מכל נהג צעיר עוד 1000 2000 ש"ח)
לדעתי לא מומלץחושן קאר משכירים לכולם
אני למדתי את זה כבר בעבר שבחופש יש להם עומס, והזמנתי לפני שבועיים פלוס.בכללי פריזבי הכי מומלצים. בתור נהגת צעירה לקחתי מהם כמה פעמים, יש ביטול השתתפות ככה שלא סוחטים אותך על כל שריטה.
הבעיה היא שדיברתי איתם היום ואין להם רכבים הכל תפוס בגלל החופש....
מישהו מכיר עוד השכרה נורמלית בירושלים?
מצאת משהו? כי אני גם מחפש! אשמח שתעדכןמחפש בקרית גת לנהג חדש וטרי
מישהו מכיר?
מצאתי 2מצאת משהו? כי אני גם מחפש! אשמח שתעדכן
תודה על התגובהמצאתי 2
לוס אנגלס - 050413847
אפרימוב - 0503421220
הרכבים של אפרימוב יותר מתוחזקים ההבדלים בניהם במחיר לא כל כך גדולים
אצל אפרימוב הוא יותר קשוח בקילומטרים שהוא נותן לך וכדו'
לא זוכר בדיוקתודה על התגובה
על אפריימוב שמעתי
מה שמו של מנהל החברה לוס אנגלס?
אכן כך מישהו קנה ממנו את ההשכרהזה נראה שחסרים ספרות במספר הטלפון של לוס אנגלס
אשמח שתשלים לי.
אז לפי דבריך יזדי כבר לא משכיר רכבים, אלא מישהו אחר מנהל את זה?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //