רכבים השכרת רכב לראש השנה

• הוסף לסימניות
כמה אמור לעלות רכב פשוט 5 מקומות
בהשכרות השחורות

• הוסף לסימניות
מציע הצעה לא בטוח שהיא נכונה, תבדוק לפני כי אני לא בדקתי
קח כמה שעות לפני החג סיטי קאר או מיי קאר וכו תחזיר כמה שעות אחרי החג (לדעתי הם לא מחייביים על שעות שבת וחג ונסיעה בהם ה"י כרוכה בקנס של 10000 שח) ותצא מן הסתם הכי בזול מכל החברות הקיימות שיגבו לך על יומיים שלושה

• הוסף לסימניות
קח כמה שעות לפני החג סיטי קאר או מיי קאר וכו תחזיר כמה שעות אחרי החג (לדעתי הם לא מחייביים על שעות שבת וחג ונסיעה בהם ה"י כרוכה בקנס של 10000 שח) ותצא מן הסתם הכי בזול מכל החברות הקיימות שיגבו לך על יומיים שלושה
ועוד רווח שהוא ירוויח, שמהשכרה שחורה השם ישמור יכול לצאת רק נזקים, וגם גדולים מאוד!!!!!
⁴אבל בסיטי קאר, 1. יש ביטוח. 2. יש אפשרות לביטול השתתפות.

• הוסף לסימניות
נהג חדש או לא
כמה עולה לנהג חדש פחות בן 23 לפני שנה רישיון
לפני שנה רישיון אן לי סיכוי לשכור מהם
ועוד רווח שהוא ירוויח, שמהשכרה שחורה השם ישמור יכול לצאת רק נזקים, וגם גדולים מאוד!!!!!
⁴אבל בסיטי קאר, 1. יש ביטוח. 2. יש אפשרות לביטול השתתפות.
כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה