דרוש מידע השכרת רכב מומלצת בצפת, יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש משהו??
אשמח מאד לקבל המלצה על השכרת רכב בצפת.

• הוסף לסימניות
יש את דרור,
נמצא באזור השטיבלאך של חב"ד בהר כנען.
משכיר גם לנהג חדש.
שעות גמישות.
(שכרתי ממנו רק פעם אחת, אבל היה מאוד חלק חוצמזה שלא תמיד הוא זמין בטלפון. הוא אדם עסוק)
זה השכרה בלבן.
0526517706

• הוסף לסימניות
יש את BSD קאר ממש אמין!!!
רכבים נאים מאד.
0523185540

• הוסף לסימניות
יש את BSD קאר ממש אמין!!!
רכבים נאים מאד.
0523185540
לא מומלץ בכלל הוא לא נותן פרטים על הרכב כלום על תשכירו ממנו לקחתי רכב ישן יחסית אם בעיות בגלגלים נסעתי על כביש רגיל לא אמור להיות שום בעיות היה פנצ׳ר חייב אותי לקנות גלגל חדש הוא לא מעדכן שהרכבים שלהם זה על סולר ולכמה אנשים כבר היה בעיה שהם מילאו דלק 95 במקום סולר בקיצור לא מומלץ בכלל תתרחקו

• הוסף לסימניות
מעניין השכרתי ממנו לפחות 10 פעמים,
הרבה רכבים חדשים, אחלה שירות, ככה לפחות היה החוויה שלי.
לפעמים מרגע-לרגע בזמני לחץ נשאר רק הישנים ואולי הוא קצת יותר לחוץ.

• הוסף לסימניות
יש את דרור,
נמצא באזור השטיבלאך של חב"ד בהר כנען.
משכיר גם לנהג חדש.
שעות גמישות.
(שכרתי ממנו רק פעם אחת, אבל היה מאוד חלק חוצמזה שלא תמיד הוא זמין בטלפון. הוא אדם עסוק)
זה השכרה בלבן.
0526517706
גם מימנו אני הרבה משכיר והוא אחלה גם שירות וגם זמינות,
רכבים גם חלק ישנים וחלק חדשים.

• הוסף לסימניות
מעניין השכרתי ממנו לפחות 10 פעמים,
הרבה רכבים חדשים, אחלה שירות, ככה לפחות היה החוויה שלי.
לפעמים מרגע-לרגע בזמני לחץ נשאר רק הישנים ואולי הוא קצת יותר לחוץ.
מה זה חדש 2019 זה חדש??
רכב אם גלגלים גמורים זה מה שקיבלתי נסעתי על כביש אספלט רגיל וקיבלתי פנצ׳ר והגלגל היה קרוע זה היה מבליי של רכב לא בעיה שלי

• הוסף לסימניות
למה לא בדקת את הרכב לפני?
אולי מי שהיה קודם ככה החזיר ואף אחד לא דאג לבדוק....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה