רותי-צילומותי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
ממי הזמנתם בכזה מחיר?הזמנתי לפני יולי לשבוע השני ב-340 ש"ח ליום לאאוטלנדר. בראשון ליולי המחיר קפץ למעל 500.
ממי הזמנתם בכזה מחיר?הזמנתי לפני יולי לשבוע השני ב-340 ש"ח ליום לאאוטלנדר. בראשון ליולי המחיר קפץ למעל 500.
קל אוטו סניף תל אביב, דרך סוכן בשם חייט.ממי הזמנתם בכזה מחיר?
יש את שחר. חושן. ונראה לי שגם לרנטה ישמה עם נהג חדש? יש סיכוי למצוא?
נח קאראשמח לקבל שמות ופרטים של סוכנים זולים.
תודה!
אין להם 7 מקומות.לנהגים חדשים:
![]()
נתיב - השכרת רכב לצעירים וחדשים, מעלות דפנה 128, בירושלים - טלפון, שעות פתיחה ועוד בדפי זהב
דפי זהב מציג מידע על נתיב - השכרת רכב לצעירים וחדשים מעלות דפנה 128, בירושלים - אתר דפי זהב מסייע בקבלת החלטה צרכנית נבונה גם בתחום השכרת רכב.www.d.co.il
לפני חודשיים לקחתי באלבר בית שמש מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות ב 80 ש''ח ליום.
אולי בימים אלו זה 90 ש''ח...
רכב 7 מקומות הכי זול מעכשיו לעכשיו (ורסו, מאזדה 5 וכדו') 450 ש"ח ליום.
אאוטלנדר בסביבות 500 ומשהו.
כנראה פשפשתם
מי שלקח ביום ששי האחרון קיבל מחיר כזה אבל לא נראה לי קיים כבר
אני לא סוכן, ביררתי הבוקר אצל סוכן. אני עצמי שכרתי לפני חודשיים וחצי בשביל שבוע הבא, 330 ליום אאוטלנדר. יומיים אחר כך כבר ביקשו 500אתה סוכן?
גם באזור הצפון?
דברתי עם סוכנים בשישי שעבר
לא הציעו כזו הצעה
עם כל הביקוש בתקופת יולי אוגוסט, עדיין צריך לזכור שבאוגוסט 19' שהו ביראל מעל שלוש מאות אלף תיירים, אני מעריך שמדובר בסדר גודל של כשלושים עד חמישים אלף רכבים שכורים, שהשנה עומדים בשמש כאבן שאין לה הופכין, מה שאומר שאפשר להתמקח על המחיר, כי יותר ממה שהעגל רוצה לינק הפרה רוצה להניק.
מניסיון שלי איתם, יצאתי עם חור בכיס הרבה יותר ממה שתכננתי, מרוקנים את הארנק על איזו סריטה קטנטנה שהם ת-מ-י-ד מוצאים, ואין דרך להוכיח אם זה היה לפני או קרה אצלי. וגם אם זה קרה אצלי, ברוב חברות ההשכרה לא עושים עסק על דברים מהסוג הזה.לנהגים חדשים:
![]()
נתיב - השכרת רכב לצעירים וחדשים, מעלות דפנה 128, בירושלים - טלפון, שעות פתיחה ועוד בדפי זהב
דפי זהב מציג מידע על נתיב - השכרת רכב לצעירים וחדשים מעלות דפנה 128, בירושלים - אתר דפי זהב מסייע בקבלת החלטה צרכנית נבונה גם בתחום השכרת רכב.www.d.co.il
דווקא אנחנו השכרנו מנתיב את רנו טראפיק (היה מאד זול כי זה היה בחורף) אבל היינו ממש מרוצים מהשירות והכל. ב''ה.מניסיון שלי איתם, יצאתי עם חור בכיס הרבה יותר ממה שתכננתי, מרוקנים את הארנק על איזו סריטה קטנטנה שהם ת-מ-י-ד מוצאים, ואין דרך להוכיח אם זה היה לפני או קרה אצלי. וגם אם זה קרה אצלי, ברוב חברות ההשכרה לא עושים עסק על דברים מהסוג הזה.
ממליץ מאוד על אביב, יושבים בבני ברק ברחוב ירושלים פינת יהודה הלוי. מהירים, אמינים, אין איתם תקלות.
דווקה בגוגל יש הרבה מאוד תלונות על אביבמניסיון שלי איתם, יצאתי עם חור בכיס הרבה יותר ממה שתכננתי, מרוקנים את הארנק על איזו סריטה קטנטנה שהם ת-מ-י-ד מוצאים, ואין דרך להוכיח אם זה היה לפני או קרה אצלי. וגם אם זה קרה אצלי, ברוב חברות ההשכרה לא עושים עסק על דברים מהסוג הזה.
ממליץ מאוד על אביב, יושבים בבני ברק ברחוב ירושלים פינת יהודה הלוי. מהירים, אמינים, אין איתם תקלות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים