השכרת שמלה לחתונה

• הוסף לסימניות
מחפשת לשכור שמלה לחתונה של אחות מידה 38 (לא מידי יקר)
שתהייה שמלה ארוכה (קלוש עדיף) עכשוית ואלגנטית
אשמח לתמונות באישי

כמו כן יש לי 2 שמלות קלוש שחורות מדהימות מידה 40 (מידה קטנה) שאני משכירה

פרטים באישי

• הוסף לסימניות
לי יש שמלה, איזה צבע את רוצה ומה הטווח מחירים?
אני מעדיפה למכור את השמלה, אבל גם משכירה...

• הוסף לסימניות
גם אנחנו מחפשות שמלות לחתונה
נשמח לקבל תמונות למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה
מעונינת ב-2 שמלות לילדות בנות 13-14

• הוסף לסימניות
מעדיפה שהשמלה תעלה עד 300 ש"ח

אבל אם יהיה משהו טוב נשלם יותר....

• הוסף לסימניות
יש לי 2 שמלות שיכולות להתאים, אחת מידה M ואחת מידה L אני משכירה אותם ב 350 ש"ח. אחת בצבע שמנת תחרה ואחת כחול כהה ומעל תחרה שחורה ובמותן חגורה עם אבנים.
שמלות משגעות!
אם את רוצה תמונה אשלח לך..

• הוסף לסימניות
אופס...היה לי טעות עם התמונה..מי שרוצה להשכיר שמלות תשלחו אלי מייל בפרטי ואחזיר לכם תמונה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kkkk;916188:
יש לי 2 שמלות שיכולות להתאים, אחת מידה M ואחת מידה L אני משכירה אותם ב 350 ש"ח. אחת בצבע שמנת תחרה ואחת כחול כהה ומעל תחרה שחורה ובמותן חגורה עם אבנים.
שמלות משגעות!

אני צריכה בקושי מידה S :D:D:D

נכתב ע"י טויטו770;916207:
אופס...היה לי טעות עם התמונה..מי שרוצה להשכיר שמלות תשלחו אלי מייל בפרטי ואחזיר לכם תמונה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

איזה מידה?
מה המחיר???

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תמונות למייל מידה 42

• הוסף לסימניות
יש לי 2 שמלות מידה 36-38 בצבע אפרסק מיוחדות ויפות למעלה גיפיור (סוג של תחרה מאד יפה) ולמטה שיפון קלוש מקסי אני משכירה אותם ב500 ש"ח,( שמלה אחת אני מעדיפה למכור ב600 ש"ח)

• הוסף לסימניות
לכל מי שמשכירה דירה באיזור אשדוד.
מידה 42.
אשמח לקבל דוגמא למייל.
תודה!

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינות יש לי גם שמלות קצרות שאני משכירה, המגוון רחב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;916342:
לכל מי שמשכירה דירה באיזור אשדוד.
מידה 42.
אשמח לקבל דוגמא למייל.
תודה!

דירה?

• הוסף לסימניות
מתפרצת לדלת פתוחה.
מתעניינת אם אני שוכרת וצריכה להחזיר לאחר ניקוי יבש, כמה עולה במכבסה לשמלה של ילדה בת 5, וכמה עולה לשמלת ערב של אישה? שיהיו לי מושגים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kkkk;916466:
לכל המעוניינות יש לי גם שמלות קצרות שאני משכירה, המגוון רחב.

אשמח לקבל תמונות מכל הסוגים ע"מ לראות מה מתאים:
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kkkk;916188:
שמלות משגעות!

אשמח לקבל:

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תמונות למייל של שמלות מקסי מידה 38-40-44
אני צריכה בעיקרון 4 שמלות אותו דבר, אבל גם אחת תעזור לי.

• הוסף לסימניות
כשאני רואה שכל שבוע נפתחים כמה אשכולות של "אני מחפשת שמלה" או "יש לי שמלה להשכרה" ואחר כך רשימה של מיילים עם "תשלחי לי" ו"תשלחי לי" - אני חושבת לעצמי שחייבים להקים איזה אתר חרדי שירכז את התמונות של כל השמלות עם מחירים כדי לחסוך את כל זה, אבל היי, בעצם כבר יש...

בעבר כבר העלתה כאן מישהי קישור לאתר הזה:
www.stylerent.co.il
בו כל אחת יכולה להעלות (בחינם) את התמונות של השמלות שיש לה, המידות שלהן והמחיר שהיא רוצה על השכרתן - וכך במקום שכל יומיים יפתח אשכול של "אני מחפשת שמלה" - כל מי שמחפשת שמלה תוכל לדפדף שם בין השמלות וליצור קשר עם זו שממנה היא מעוניינת להשכיר...
לא יותר פשוט?

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ לקבל תמונות ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל תמונות עם מחירים
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה