השכרת שמלה לחתונה

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל תמונות מי שמעוניינת לשלוח לי שתפנה לאישי ואשלח לה את המייל שלי.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל תמונות להשכרה או מכירה
נא לפנות לאישי ואשלח לה את המייל שלי.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת להעלות קבצים, אז תשלחי לי את הכתובת שלך ...

יש לי שמלה כחולה מקסי מבד נופל
מאוד יפה על הגוף

• הוסף לסימניות
מחפשת שמלה לארוסין של אחי השבוע! מי שיש לה מידה 42-44 לאישה גזרה לא משמינה נא לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעלו כתובות וטלפונים של מקומות שיש מבחר להשכרה לנשים ונערות
עדיף בירושלים
או תמונות עם פרטים (מייל באישי)
תודה רבה ובשמחות

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת לראות דוגמאות מידות 38-40
מי שיש לה שתשלח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני מצטרפת בחום להמלצה להתחיל להשתמש באתר הנ"ל בשביל שכולם יוכלו להתרשם
תודה.

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!! ורק בשמחות :)
לכל המעונינות:
להשכרה:
שמלות מידה 38-40-42-44
וכן שמלות לילדות ממידה 6-14
הכל חדש ומעודכן, במחירים משתלם!
ניתן לקבל תמונות במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא רשמתי קודם:
אנחנו מחפשים סט של כ12 שמלות לילדות בין מידות 4-14
להשכרה או קניה למי שיש אודה אם תשלח פרטים ותמונות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה