השכרת שמלות אלגנטיות במחיר ש-פ-ו-י

• הוסף לסימניות
עבור חתונה של מישהי קרובה מאוד אני צריכה שמלה מקסי אלגנטית במיוחד אבל שיהיה מחיר טוב.
יש לכן המלצות על השכרה כזו [או אחת שמוכנה למכור שמלה ]?
אפשר בירושלים בבני ברק ובית שמש.
תודה לכל המלצה!

• הוסף לסימניות
יש לי גיסה בבית שמש שתפרה לא מזמן שמלה מאד יפה והיא משכירה את זה

• הוסף לסימניות
יש איזה גמח בירשולים בבית וגן. שכחתי את שמו. זה גם שמלות כלה, וגם לאחיות של הכלה.
אולי מישהו כאן יחכים אותנו בשם של הגמח....

• הוסף לסימניות
משפחת שרון

• הוסף לסימניות
שמלה מהמהמת!!!!!!!!! להשכרה בירושלים. מקסי ואלגנטית המיוחד!!!!
כבר שולחת לך תמונה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת ואשמח לראות.
איזה מידה השמלה?

• הוסף לסימניות
גם אני כתבתי פה לא מזמן שאחיניות שלי משכירות שמלות מדהימות ביופים
תכתבי את המייל ואשלח לך תמונה

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה לראות האם השמלות מתאימות לי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
בשמחות!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל הפונות באישי.
יש לי מס' הצעות ואני בודקת הכל.
יום טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה