דרוש מידע השכרת שמלות לחתונה לילדות - עדיפות לשושבינות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מתענינת
איזה מידות?
איפה בארץ?
יש לך תמונה?
בירושלים/רמת אשכול ,
מתאים לגילאי 4-7 בערך +- (במידות זה 2 ו-6 , אבל הגיל של הבנות שלבשו 4 ו-7 וישב מהמם)
שמלות קצרות , חגיגיות .
מצ"ב תמונה

קבצים מצורפים

• שמלות לבנות נוצה.pdf
    KB 255.4 · צפיות: 303
  • הוסף לסימניות
אין לי דרך לפנות באישי- אם אפש רפרטים לגבי השכרה עזרת תורה?
אחרי כמה חתונות יש לי רשמים עמוקים...
יש אחת אלופה בביתר, קוראים לה וינר - משכירה וגם תופרת אישי. אלופה אלופה אבל מחירים בשמים
בירושלים יש את גיטי וירצברגר, שמשכירה שמלות מטורפות ברמה מטורפת אבל סגנון חסידי יותר, גם כן מחירים מאוד גבוהים
וכן יש בעזרת תורה השכרה עם כמות דגמים מצומצמת יחסית, אבל כל שמלה - שמלה!! יופי מטורף. מחירים טיפה יותר נמוכים.
מי שרוצה מספרים אפשר לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
nv
בירושלים/רמת אשכול ,
מתאים לגילאי 4-7 בערך +- (במידות זה 2 ו-6 , אבל הגיל של הבנות שלבשו 4 ו-7 וישב מהמם)
שמלות קצרות , חגיגיות .
מצ"ב תמונה
מהמם
ממש אהבתי
אני צריכה כבר לשבוע הבא וכל החנויות סגורות..
אבל הילדות שלי גילאי 4, 5
ה7 נראה ענק מידי
אין לך עוד מידה?;)

• הוסף לסימניות
nv

מהמם
ממש אהבתי
אני צריכה כבר לשבוע הבא וכל החנויות סגורות..
אבל הילדות שלי גילאי 4, 5
ה7 נראה ענק מידי
אין לך עוד מידה?;)
אין לעוד מידה
ילדה בת 5 גבוהה? לקצר אפשר בקלות (להעלות את הנוצות עם כפל כלפי מעלה)
את באזור ? רוצה לנסות למדוד?

• הוסף לסימניות
אין לעוד מידה
ילדה בת 5 גבוהה? לקצר אפשר בקלות (להעלות את הנוצות עם כפל כלפי מעלה)
את באזור ? רוצה לנסות למדוד?
ילדה בת 5 נמוכה וילדה בת 4 גבוהה...
זו הבעיה
אם לכן עוד מישהי במשפחה שקנתה גם?
אני אבדוק אם נשאר באתר אולי אקנה אחד

• הוסף לסימניות
אחרי כמה חתונות יש לי רשמים עמוקים...
יש אחת אלופה בביתר, קוראים לה וינר - משכירה וגם תופרת אישי. אלופה אלופה אבל מחירים בשמים
בירושלים יש את גיטי וירצברגר, שמשכירה שמלות מטורפות ברמה מטורפת אבל סגנון חסידי יותר, גם כן מחירים מאוד גבוהים
וכן יש בעזרת תורה השכרה עם כמות דגמים מצומצמת יחסית, אבל כל שמלה - שמלה!! יופי מטורף. מחירים טיפה יותר נמוכים.
מי שרוצה מספרים אפשר לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
מה המספר של ההשכרה בעזרת תורה?

• הוסף לסימניות
הי,
אני מחפשת מקום להשכרת שמלות לילדות - עדיפות לשמלות שושבינה.
השמלות צריכות להיות יפות ומושקעות.
אשמח לקבל המלצות ומקומות
בני ברק/ירושלים/ביתר/בית שמש
תודה מראש!
היי אני מוכרת סט של רייצל
מידה 8- 460
מידה 5- 400
מידה 3 400
מידה 2 400
הן כולן קולקצייה חדשה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20231024-213828_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20231024-213828_WhatsApp.jpg
    KB 189.2 · צפיות: 203
  • הוסף לסימניות
Screenshot_20231024-213828_WhatsApp.jpg
למכירה
מידה 8- 460
מידה 5- 400
מידה 3 400
מידה 2 400
הן כולן קולקצייה חדשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה