השכרת שמלות לילדות

• הוסף לסימניות
אולי משהו יודע את מספר הטלפון של השכרת שמלות בשם "סינדרלה" בבני ברק?
אשמח מאד אם יש לכם עוד שמות ומספרי טלפון
בשמחות:)

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב במודעה שהם פרסמו ב"לחיים":
050-4120743.
לא מצויינים שמות במודעה.
מה שכן כתוב שם "הנחה על כל הדגמים החדשים בהצגת מודעה זו" אז אולי שווה לך להתאמץ קצת להשיג את המגזין כדי לקבל הנחה. ניתן לברר על דרכים להשגת המגזין בטל: 08-8666711 או בפל. 052-7690950 או 052-7130240 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
הרבה מזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
יש לי סט להשכרה של 7 שמלות מפוארות, במידות שונות, בצבע כחול עם תחרה כסף. מרשים במיוחד!
אם את מעוניינת את יכולה לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני צריכה 14 שמלות בצבע בז'- זהב

• הוסף לסימניות
תנסי ב"עיצוב" - השכרת שמלות
052-7635598
יש להם סטים מקסימים

• הוסף לסימניות
לי יש שמלה אחת אם זה יעזור
שמלת זהב מפוארת ויפהיפיה (אם זה יהיה רלוונטי אצרף תמונה)
מידה של ילדה בת 6 בערך

• הוסף לסימניות
יש לי 3 שמלות בז זהב מהממות מידות בערך6ו8ו16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה