בקשה השכרת שמלות לילדות

• הוסף לסימניות
מחפשת להשכיר סט של 9 שמלות לילדות בגילאי 2-8
אשמח לכל הצעה אפשרית, אשמח גם שתפנו אותי להשכרות\גמ"חים עם סטים גדולים לילדות בסביבות ה-100 ש"ח לשמלה
המייל שלי:leah0533111357(@)gmail.com
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היתה כאן מישהי שפרסמה 17 שמלות ב-90 ש"ח לשמלה לא מוצאת כרגע.
בכל אופן בירושלים יש את הגמח של שרון שיש להם הרבה סטים של שמלות
ברחובות גם כן יש גמח שעולה בין 50-100 ש"ח יש בנווה יעקב גמח ב60 ש"ח
יש בטלז סטון גמח משהו כמו 40 ש"ח לשמלה יש להם כרגע סט גדול בצבע שחור לבן
אם מעניין אותך משהו אביא לך מספרי טלפון

• הוסף לסימניות
היתה כאן מישהי שפרסמה 17 שמלות ב-90 ש"ח לשמלה לא מוצאת כרגע.
בכל אופן בירושלים יש את הגמח של שרון שיש להם הרבה סטים של שמלות
ברחובות גם כן יש גמח שעולה בין 50-100 ש"ח יש בנווה יעקב גמח ב60 ש"ח
יש בטלז סטון גמח משהו כמו 40 ש"ח לשמלה יש להם כרגע סט גדול בצבע שחור לבן
אם מעניין אותך משהו אביא לך מספרי טלפון
תודה רבה!!
אשמח לקבל מספרי טלפון של הגמ"חים שכתבת מירושלים

• הוסף לסימניות
שרון-0548439979
לקחנו משם כמה פעמים יש להם מבחר הכי גדול וזה בחינם מלבד ניקוי יבש - גמח של חסד עצום!
מנווה יעקב אני רואה שאין לי אנסה להשיג בצהריים מאחותי
בטלז סטון-0527679215

• הוסף לסימניות
שרון-0548439979
לקחנו משם כמה פעמים יש להם מבחר הכי גדול וזה בחינם מלבד ניקוי יבש - גמח של חסד עצום!
מנווה יעקב אני רואה שאין לי אנסה להשיג בצהריים מאחותי
בטלז סטון-0527679215
תודה רבה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה