דרוש מידע השכרת שמלות ערב בבני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת השכרות של שמלות ערב בבני ברק,
שמלות עדכניות ויפות לנשים צעירות ובחורות ולא במחירים בשמים..
אשמח למידע בענין
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה להשכרה. שלחי לי מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גמלי :)
תני כתובת מייל ואשלח לך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וורוד אפרסק בשילוב תחרה תלת מימד יוקרתית, ארוך
מידות 38, 40, 42 ו44 להריון עם אופציה להצרה
לילדות מידות 10,12 2- 2 שמלות ו-5

קבצים מצורפים

• שמלות קטנות.jpg
    KB 868.9 · צפיות: 169
  • הוסף לסימניות
שמלה ארוכה, מידה 42+- (ניתנת לשינויים), צבע לא מוגדר... אפשר לראות תמונה במייל
תודה.
אני צריכה 38, אבל אולי יתאים לגיסתי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
וורוד אפרסק בשילוב תחרה תלת מימד יוקרתית, ארוך
מידות 38, 40, 42 ו44 להריון עם אופציה להצרה
לילדות מידות 10,12 2- 2 שמלות ו-5
את יכולה לשלוח לי תמונות של השמלות הגדולות באישי
וכן אני מעונינת לדעת מה המחיר?

• הוסף לסימניות
שלחתי לכל מי שפנתה כאן ובאישי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה