השכרת שמלות

• הוסף לסימניות
בעז"ה בחנוכה יהיה לנו שמחה משפחתית וברצוני להשיג שמלות חתונה לבת בת 12 ולבת בת 7 יש לציין שהן רזות
באזור ירושלים
בעלות בערך של 100 שח לשמלה

אם יש מי מבינכם שמשכירה שמלות לגילאים אלו אשמח לשמוע ולראות
או מי שתוכל להפנות אותי לגמח שמלות שנראות טוב הייתי אצל שרון וכן בסרוצקין ולא מצאתי

המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
תודה רבה

יעל

• הוסף לסימניות
יש את 'שמלה להשכיר',
תעשי חיפוש זריז בפורום..

• הוסף לסימניות
בדקתי כאן בפורום רב התמונות נשלחו למייל אישי אשמח לקבל ממי שיש
יש לכם את הכתובת של שמלה להשכיר
והאם יש להם תמונות ומחירים?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה המייל של שמלה להשכיר,
וכן, יש שם תמונות ומחירים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עדיין לא מצאתי שמלות והחתונה קרבה
יש לכם להביא לי כתובות להשכת שמלות במחיר סביר ובירושלים אשמח לשמוע
אני כבר מתחילה להילחץ...

תודה לכולם
יעל

• הוסף לסימניות
בהולנדר ו/או שרון, היית?

בשמלה להשכיר, בדקת?

פנית באישי לאילו מכאן שפרסמו שיש להן שמלות מתאימות?

• הוסף לסימניות
שרון הייתי
שמלה להשכיר בדקתי
הולנדר לא מכירה היכן?

וגם פניתי באישי אבל בנתיים אני לא מוצאת

אשמח מאוד על כל עזרה

• הוסף לסימניות
הולנדר,
02-5003251 מענה קולי עם כל הפרטים

• הוסף לסימניות
בעז"ה מחר בבוקר אבדוק זאת
אם יש עוד רעיונות או תמונות אשמח לשמוע ולראות אפשר גם באישי
אין מילים....

• הוסף לסימניות
הולנדר זה ברחוב מנחם משיב - האם לא לזה התכוונת כשכתבת "סורוצקין"? (לא ידוע לי על גמ"ח נוסף בסורוצקין. אבל אולי אינני מעודכנת)

• הוסף לסימניות
בביתר יש גמ"ח ב-70 שקלים השמלה, אצל משפ' קלירס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה