השכרת תלבושות

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך מגיעים לאתר של זיו הפקות? משום מה נעלמו מהגוגל! ואם למשהו יש מושג איפה עוד ניתן להשכיר תלבושת של בובה, אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
שובל להופעה מושלמת.
תלבושות מהממות!

088661696
0527690456

תהנו!

• הוסף לסימניות
יש הרבה השכרות, אפשר לבדוק בבמת מנהלים

• הוסף לסימניות
ראיתי עכשיו מסיבה של החסידי בירושלים (עזרת תורה)
והיתה שם תלבושת יפה ומתוקה של בובה

אולי תבררי שם.

• הוסף לסימניות
שלאגר תלבושות
0504111116
www.shlager-t.co.il
יש להם תלבושות מדהימות
תבקשי שישלחו לך קטלוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1035867:
לו היה לי...
מה הבעיה? תזמיני!
תוך יומיים אצלך בבית.

אם את זקוקה לעוד טלפונים של השכרת תלבושות אני יכולה להביא לך מחר מביה"ס בו אני עובדת רשימה של איזה 7-8 השכרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1036228:
מה הבעיה? תזמיני!
תוך יומיים אצלך בבית.

אם את זקוקה לעוד טלפונים של השכרת תלבושות אני יכולה להביא לך מחר מביה"ס בו אני עובדת רשימה של איזה 7-8 השכרות.

איך מזמינים? מקווה שלא חייבים להיות מנהל בשביל לקבל...
ו... כן, עוד לא נמצאה התלבושת המבוקשת, אז המלצות נוספות תתקבלנה בברכה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1035856:
שובל להופעה מושלמת.
תלבושות מהממות!

088661696
0527690456

תהנו!

לשובל יש תלבושת מהממת של בובה,
השאלה לאיזה גיל.

מס' נוסף של שובל:

0573102646

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה