כללי השלב הסופי ללוגו

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל את דעת המקצוענים והמקצועיות
בתודה מראש!

קבצים מצורפים

• גיטיארנפלד.png
    KB 5.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אני חושבת שתגדילי את שטח המשולש האדום שלא יראה כ"כ מנותק מכל האות.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שלא תחלקי פלאיירים להסביר את הלוגו...

• הוסף לסימניות
אם את משאירה חלל של הג' ההפוכה
נראה לי שצריך להשאיר גם את החלל הנוסף שיש בצד

• הוסף לסימניות
זה לא נראה ג' ובשביל מה צריך את זה? יש לך כבר ג' ישרה (השחור)

• הוסף לסימניות
יפה.
מציק לי שיש שני גווני אדום. או שזה רק בתצוגה?

• הוסף לסימניות
מקצועי במיוחד.
את המשולש האדום מעט להגדיל (כפי שכבר כתבו...)
את הקוים שמפרידים בין המילים עיצוב מיתוג...להקטין, זה מעט צורם...

• הוסף לסימניות
לי היה נראה שהמשולש האדום יוצר חלל של א'?
אולי כדאי לרששום ארנפלד גטי....
ולדעתי זה מאד מושך מעניין ומקורי

• הוסף לסימניות
אני ראיתי גם א' בשילוב של ה-ג' והחלל עד המשולש האדום,
תגדילי אותו קצת,

מאד יפה!!

• הוסף לסימניות
כמו תמיד את מפתיעה...
חשבתי על זה שהמשולש האדום לא יראה במצב של הקטנת הלוגו. לדוג' על פרסומת.
תנסי אולי את האפשרות לקחת את הצ'ופציק של הג' ולשים אותו במקום המשולש האדום, וכמובן שתהפכי אותו לאדום.
בהצלוחה!

• הוסף לסימניות
מקסים. רק להקטין רווח בין המשולש האדום ל ג שייראו שייכים זה לזה.
יפה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה