השלולית שלי צוחקת:-)

• הוסף לסימניות
בתוך שלולית המים
השמש רוחצת פנים
ננעל את המגפיים
וכבר אנחנו בפנים

בתוך שלולית המים
נביט, נעשה פרצופים
נוציא לשון בין שיניים
נצחק ופנינו צפים

שלום שלולית המים
נבוא אליך שנית,
ואל תתייבשי בינתיים
כי טוב לשחק בך תמיד.
ושוב ננעל מגפיים
שלום לך, עכשיו מאוחר.
(מירה מאיר)
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

• הוסף לסימניות
הראשונה פשוט אלופה!
החיתוך מדויק ויפה!!

• הוסף לסימניות
כל תמונה יותר יפה מהשניה
והאחרונההההה....אין מילים

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות אהבתי ממש!
מחשבה שלי - בתוך שלולית אל תעמידי ילדה לשים ידיים על המותניים...
אבל אולי לא?!.......

• הוסף לסימניות
וואו!!
אהבתי מאד! מבוצע ממש יפה!
(בשניה עלית לה בעריכה קצת על השרוול)

• הוסף לסימניות
משגע!!!
אהבתי את השניה והאחרונה!!!
עושה חשק... החלום שלי כל החורף הזה זה לצלם ילדים בשלוליות... עדיין לא יצא לי...

• הוסף לסימניות
וואו גיטי,אוהבת את התמונות שלך!
העריכה משגעת ברמות!!
אהבתי מאד את השניה, התפיסה מושלמת!!!
באסה על הפרצוף בשלישית:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה