דרוש מידע השלכות של העברת כתובת במשרד הפנים

• הוסף לסימניות
לגבי רווק המעביר כתובת במשרד הפנים מבית הוריו לדירה של קרובי משפחה מסיבות טכניות,
האם יש להעברת הכתובת השפעה על חיוב הארנונה של ההורים (במידה והם זכאים להנחה)?
האם יש לה השפעה על חשבון המים?
אילו דברי דואר יגיעו לכתובת זו?
תודה

• הוסף לסימניות
על חיוב הארנונה של ההורים
לא
האם יש לה השפעה על חשבון המים
כן
אילו דברי דואר יגיעו לכתובת זו
כל הדואר הממשלתי יגיע לכתובת החדשה
מ. הפנים
מ. תחבורה - רשיון רכב או רשיון נהיגה
משטרה (במידה והאיש עבריין..(:eek:)
דוחות חנייה/תנועה מכל סוג ומין
כל מי ששאוב את המידע שלו מהמדינה ישלח לכתובת החדשה.

• הוסף לסימניות
לא כתבתי אבל חיוב מים הוא לפי מספר הנפשות
לכל נפש מוקצב כך וכך קוב מים
וכאן אחד יורד מהחשבון, אבל..
חברת המים "לא יודעת" את זה בעצמה - צריך לעדכן אותה, מי יעדכן ?
בד"כ מעדכן בעל הכתובת החדשה לקבל את ההנחה במקום החדש -
ללא העדכון ההנחה נמשכת לנצח במקום הראשון.

• הוסף לסימניות
תבדקו אם לא תהיה לו בעיה בהמשך להחזיר את הכתובת לבית ההורים.
כמדומני שמשרד הפנים לא עושה זאת בקלות, אלא דורש שאחד ההורים יופיע ויצהיר שהוא מוכן שבנו יחזור הביתה

• הוסף לסימניות
דוקא בארנונה, אם יש לו הכנסות הוא יכול להעלות את המחיר

• הוסף לסימניות
תבדקו אם לא תהיה לו בעיה בהמשך להחזיר את הכתובת לבית ההורים.
כמדומני שמשרד הפנים לא עושה זאת בקלות, אלא דורש שאחד ההורים יופיע ויצהיר שהוא מוכן שבנו יחזור הביתה
בגדול פעם בשנה אין בעיה
יותר מזה דורש תצהיר והוכחה

• הוסף לסימניות
בגדול פעם בשנה אין בעיה
יותר מזה דורש תצהיר והוכחה
מדייקת שוב-
חזרה לבית ההורים. לא סתם מעבר דירה, שאז זה כמו ש @אות לי כתבה.
כשילד רוצה להחזיר כתובת לבית הוריו, הרבה פעמים רוצים את הסכמת ההורים, ולא מספיק יפוי כח. על אחד מההורים להגיע ולאשר שהוא מסכים שבנו יחזור להתגורר בביתו

• הוסף לסימניות
שואלת בענין דומה:
רכשתי דירה לפני כמה שנים ועדיין מקבלת מכתבים רשמיים על שם השוכרים שהיו לפני כן בדירה.
מדובר במכתבים ממשרד הפנים / ביטוח לאומי/ הוצאה לפועל / התראות מעורכי דין וכו'
איך אפשר להודיע להם שהדייר עזב ושיפסיקו להטריד אותי? (אנחנו מפחדים שיופיע לנו הוצל"פ בפתח הבית...)
בשיחה מול משרד הפנים - רק האדם יכול להודיע על שינוי מען.
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
שואלת בענין דומה:
רכשתי דירה לפני כמה שנים ועדיין מקבלת מכתבים רשמיים על שם השוכרים שהיו לפני כן בדירה.
מדובר במכתבים ממשרד הפנים / ביטוח לאומי/ הוצאה לפועל / התראות מעורכי דין וכו'
איך אפשר להודיע להם שהדייר עזב ושיפסיקו להטריד אותי? (אנחנו מפחדים שיופיע לנו הוצל"פ בפתח הבית...)
בשיחה מול משרד הפנים - רק האדם יכול להודיע על שינוי מען.
מה אפשר לעשות?
מהוצאה לפועל אין לכם מה לפחד, הם לא יכולים לעשות לכם כלום! זה לא אתם!
כל עוד הדייר מודיע שזה הכתובת שלו הם שולחים לשם את המכתבים, לא נראה לי שפניה מצידכם תועיל, כי אין לכם סמכות לשנות את הכתובת שלו לקבלת מכתבים.

אני מניח שאין לכם אפשרות ליצור קשר עם הדיירים ולהודיע להם [שיש להם מכתבים] ושאתם משליכים אותם לפח.
אבל זכותכם להוציא את המכתבים מהתיבה שלכם, ולהניח אותם על המעקה, ואז ללבוש כובע של המנקה ולהשליכם לפח [טוב שתתיעצו עם רב לגבי חובת השבת אבידה].

• הוסף לסימניות
מהוצאה לפועל אין לכם מה לפחד, הם לא יכולים לעשות לכם כלום! זה לא אתם!
כל עוד הדייר מודיע שזה הכתובת שלו הם שולחים לשם את המכתבים, לא נראה לי שפניה מצידכם תועיל, כי אין לכם סמכות לשנות את הכתובת שלו לקבלת מכתבים.

אני מניח שאין לכם אפשרות ליצור קשר עם הדיירים ולהודיע להם [שיש להם מכתבים] ושאתם משליכים אותם לפח.
אבל זכותכם להוציא את המכתבים מהתיבה שלכם, ולהניח אותם על המעקה, ואז ללבוש כובע של המנקה ולהשליכם לפח [טוב שתתיעצו עם רב לגבי חובת השבת אבידה].

נכון, חוקית אי אפשר לעשות לי כלום.
אבל אני גם לא רוצה להיתקל בשליחים של מסירות משפטיות מעורכי דין (וכבר הגיעו פעם אחת) ולא בנציגי הוצל"פ בדלת עם שוטרים, ואז ארוץ להוכיח להם מי אני ומי הדייר הקודם וכו' אני רוצה למנוע את הטראומה שתהיה לי ולילדים שלי...
הדייר הקודם, עבריין :(
לא מעניין אותו כלום. וגם אני יודעת שיש לו סיבות (כמובן שאינן הגונות) מדוע אינו מעדכן את כתובתו החדשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה