השלמה לתואר-מי יודע??????????

• הוסף לסימניות
עבור בוגרת מסלול תכנות מטעם מה"ט.
האם קיימות אפשרויות נוספות עבור השלמה לתואר בתכנות מלבד לוסטיג???
אשמח לכל מידע בנושא!

• הוסף לסימניות
במכון טל בירושלים נראה לי שגם אפשר (אם כי אני לא בטוחה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1010387:
במכון טל בירושלים נראה לי שגם אפשר (אם כי אני לא בטוחה)

אפשר ואפשר גם בדעת (הסניף החרדי)
חוץ מזה יש את המסלול של האוניברסיטה הפתוחה לחרדיות - קוראים לזה מגיד אולי?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1010726:
אפשר ואפשר גם בדעת (הסניף החרדי)
חוץ מזה יש את המסלול של האוניברסיטה הפתוחה לחרדיות - קוראים לזה מגיד אולי?..

במקומות האלו יש מסלולים של פחות מ-3 שנים?
אשמח לקבל פרטים!

• הוסף לסימניות
לא חושבת.
הכל תלוי בכמה קורסים את לוקחת על עצמך בכל סמסטר, רשמית הם מסדרים את המסלול ל3 שנים

• הוסף לסימניות
יש במכללה להנדסה בירושלים גם קבוצה חרדית להשלמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1011130:
יש במכללה להנדסה בירושלים גם קבוצה חרדית להשלמה.

השלמה במשך כמה שנים?
אפשר פרטים נוספים?(כתובת,טלפון וכו')
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה