דרוש מידע השלמה לתואר ראשון אקדמאי מכמעט תעודת הוראה

• הוסף לסימניות
אני עכשו סימתי ללמוד בו' סמינר, ואני רוצה להשלים לתואר קל ומהיר, למדתי אנגלית.
אני מתלבטת בין מכללת ירושלים, לנוות ישראל לאונו.
מה אומרים? מניסיון. מבחינת לימודים, מחיר, הפקת התעודה ותואר שני אח"כ.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבאונו לא תוכלי להשלים את הקורסים החסרים לך.
נוות ישראל נחשב יותר קל ופחות דורש ממכללת בית וגן.
שניהם יותר זולים מאונו.
לגבי תואר שני - תוכלי לעשות בחינוך, (כולל ייעוץ חינוכי אבחון דידקטי ושאר תחומי החינוך), בהשלמות מסוימות גם בטיפול באומנויות, ועל בסיס ציונים ונתונים אישיים תוכלי לבדוק תחומים מסוימים של מדעי החברה.
לא כל תואר שני אפשרי עם תואר ראשון בחינוך- תמיד צריך להיות איזשהו קשר בין התחום של הראשון לתחום של השני.
פסיכולוגיה למשל אי אפשר.

• הוסף לסימניות
האם שווה להשקיע שנתיים לתואר באנגלית או חינוך שנה מרחוק?

• הוסף לסימניות
האם שווה להשקיע שנתיים לתואר באנגלית או חינוך שנה מרחוק?
את מתכוונת תואר בהוראת אנגלית, מן הסתם.
לכאורה 2 התארים בחינוך כשההבדל הוא בהתמחות.
בשביל לייעץ ספציפית צריך להבין יוצר את הרקע, את מטרת הלימודים, ואת ההבדל בין האופציות.
לא מרגישה שמספיק הבנתי את השיקולים שעומדים מאחורי השאלה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה על התגובות,
ה-ו עשיתי תעודת הוראה באנגלית ועכשו אני בהתלבטות אם לעשות תואר באנגלית או בחינוך, ההבדל הוא בשנוות תואר באנגלית זה שנתיים ופרונטלי וחינוך זה ברובו מרחוק בזום ושנה בלבד.
השאלה האם תואר באנגלית נחשב שווה להשקעה...

• הוסף לסימניות
לא ממליצה לך על אונו.
הרבה יותר על מכללה ירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה