עזרה השלמה לתואר ראשון בחינוך

• הוסף לסימניות
הסתבכתי!
אשמח לעזרה מהמבינים בתחום!

סיימתי לימודים בסמינר לפני כמה שנים,
למדתי גננות+חינוך מיוחד במשך שנתיים
ועוד שנה נוספת פעם בשבוע השלמתי לתעודת בכיר,

עכשיו אני מעונינת להשלים לתואר,
המליצו לי על "נוות ישראל" בירושלים
אבל מישהו אמר לי שהתואר שהם עושים שונה מתואר רגיל
אשמח להסבר או המלצה על מקום לימודים מתאים ממבינים,
תודה :)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בנוות ישראל- זה לוקח שנה והלימודים קלים יחסית לתואר ולכן שמעתי שיש מקומות שלא מקבלים את התואר הזה-אבל לא יודעת איך זה בשטח מנסיון אישי

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בנוות ישראל- זה לוקח שנה והלימודים קלים יחסית לתואר ולכן שמעתי שיש מקומות שלא מקבלים את התואר הזה-אבל לא יודעת איך זה בשטח מנסיון אישי
שנה נכון ללפני שנתיים +
היום זה שנה וחצי

• הוסף לסימניות
הסתבכתי!
אשמח לעזרה מהמבינים בתחום!

סיימתי לימודים בסמינר לפני כמה שנים,
למדתי גננות+חינוך מיוחד במשך שנתיים
ועוד שנה נוספת פעם בשבוע השלמתי לתעודת בכיר,

עכשיו אני מעונינת להשלים לתואר,
המליצו לי על "נוות ישראל" בירושלים
אבל מישהו אמר לי שהתואר שהם עושים שונה מתואר רגיל
אשמח להסבר או המלצה על מקום לימודים מתאים ממבינים,
תודה :)

למה שונה מתואר רגיל?
תואר אקדמאי רגיל לכל דבר.
אולי שונה מהתואר האקווילנטי

• הוסף לסימניות
אני עשיתי תואר בנוות ישראל וזה תואר רגיל לכל דבר, לא שמעתי שלא מקבלים את התואר הזה אני עובדת במשרד החינוך וקיבלו אותי כרגיל

• הוסף לסימניות
יש לך תעודה של גננות+ א-ב
או רק גננות?
כי נראה לי שאי אפשר להשלים בנוות אם זה רק גננות..
שווה לברר
02-5812816
תגיעי לשלוחה של לימודי המשך לתואר

• הוסף לסימניות
הם כתבו לי ככה:
למיטב הבנתי תעודת הבכיר שלך היא של גננות בלבד 0/6
ועדיין אין לנו מידע אם יפתח מסלול כזה בשנה הבאה.
על כן לימודיך לא מתאפשרים כעת.
לקראת חודש תמוז יהיה לנו מידע מעודכן לגבי שנה הבאה ,

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין האקדמאי לאקוולנטי?
אקדמאי מוכר ע"י המל"ג. ויותר נחשב בשוק. "ופותח יותר דלתות"
אקווילנטי (מתקבל מבית המורה/ סמינר וולף/ כפר חב"ד) לא מאפשר לגשת ללימודי המשך תואר שני אקדמאי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ואז זה ידרוש לימודים של שנתיים אצלם (בערך עד כמה שידוע לי)
תנסי לברר אצל חוי ארנפלד או בבית וגן.
אם ממש דחוף לך. ואם לא אז תחכי לתמוז לשמוע. כמובן בהנחה שכל המקומות מתאימים לך מבחינת ההגעה

• הוסף לסימניות
יש לי תעודת בכיר בהוראת אנגלית ואני מתלבטת על השלמה לתואר בנוות ישראל או BAבסמינר החדש
לא הבנתי מה ההבדל ?
ומה כדאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה