השלמה לתואר

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם....
יש לי תעודה מטעם מה"ט ואני רוצה להשלים לתואר
ויש לי כמה התלבטויות...
1. יש אפשרות לעשות את זה אחה"צ? פשוט בררתי על כמה מקומות שזה לימודי בוקר....
(לא בפתוחה ששם כל אחד אחראי לעצמו...)
2.יש סיכוי גם לעבוד וגם ללמוד??
3. איך משיגים ומה הסיכוי למשרות סטודנט?
תודה ושבת שלום!!

• הוסף לסימניות
אני לומדת בפתוחה עם קבוצה. ממליצה ממש
אני יכולה לתת לך פרטים נוספים באישי

עריכה: אה אין אישי... אז מה עושים?
סורי הייתי עוזרת רק אין לי סבלנות בכתב ואני לא יפרסם פה את מספר הטלפון שלי

• הוסף לסימניות
אני לומדת בפתוחה עם קבוצה. ממליצה ממש
אני יכולה לתת לך פרטים נוספים באישי

עריכה: אה אין אישי... אז מה עושים?
סורי הייתי עוזרת רק אין לי סבלנות בכתב ואני לא יפרסם פה את מספר הטלפון שלי
נראה שהיא לא רוצה פתוחה.
אפשר להבין. צריך משמעת עצמית חזקה. ויש גם המון פיתויים לא להמשיך (העיקרי מביניהם - המחשבה המנקרת במוח - האם האמת ההשקעה האדירה הזו כדאית ומשתלמת?). במקומות מסודרים זה צד מאוד דרסטי לעזוב את הלימודים, אבל בפתוחה זה הולך בלי לשים לב - סמסטר אחד לוקחים רק קורס אחד, ובסמטר אחריו עושים הפסקה קצרה - לא לוקחים שום קורס. ובעצם זהו.
ודרך אגב, בציבור החרדי אחוז הנשירה הוא גבוה במיוחד.

• הוסף לסימניות
נראה שהיא לא רוצה פתוחה.
אפשר להבין. צריך משמעת עצמית חזקה. ויש גם המון פיתויים לא להמשיך (העיקרי מביניהם - המחשבה המנקרת במוח - האם האמת ההשקעה האדירה הזו כדאית ומשתלמת?). במקומות מסודרים זה צד מאוד דרסטי לעזוב את הלימודים, אבל בפתוחה זה הולך בלי לשים לב - סמסטר אחד לוקחים רק קורס אחד, ובסמטר אחריו עושים הפסקה קצרה - לא לוקחים שום קורס. ובעצם זהו.
ודרך אגב, בציבור החרדי אחוז הנשירה הוא גבוה במיוחד.
כן אבל -
אני לומדת בפתוחה עם קבוצה.
זה משנה את התמונה.
בכל מקרה זה ברור שזה שיקולים לכאן ולכאן. יש המון יתרונות בפתוחה והלמידה בקבוצה מאזנת את החיסרון הגדול של המשמעת העצמית וכל מה שזה כורך.

• הוסף לסימניות
אני לומדת בפתוחה עם קבוצה.
ומה זה אומר? איך זה הולך?
למשל, אם כל הקבוצה שלך לקחו 3 קורסים בסמסטר מסוים, ואת רוצה 2 או 4. מה קורה במקרה כזה? מסלקים אותך מהקבוצה?

• הוסף לסימניות
יש קבוצה מאוד איכותית וטובה בירושלים שלומדות בקבוצה דרך האוניברסיטה הפתוחה.

אבל בעיה, שאין דרך לפנות באישי :(

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם....
יש לי תעודה מטעם מה"ט ואני רוצה להשלים לתואר
ויש לי כמה התלבטויות...
1. יש אפשרות לעשות את זה אחה"צ? פשוט בררתי על כמה מקומות שזה לימודי בוקר....
(לא בפתוחה ששם כל אחד אחראי לעצמו...)
2.יש סיכוי גם לעבוד וגם ללמוד??
3. איך משיגים ומה הסיכוי למשרות סטודנט?
תודה ושבת שלום!!
מה הכוונה 'להשלים'?
למעט קורס בודד אולי אולי שניים שיכירו לך אין קשר בין תואר למה"ט.

• הוסף לסימניות
הכוונה היא שעכשיו יש לי תעודה של מה"ט
ואני משלימה לימודים לתעודה של תואר....

• הוסף לסימניות
מה הכוונה 'להשלים'?
יש יותר
ומה זה אומר? איך זה הולך?
למשל, אם כל הקבוצה שלך לקחו 3 קורסים בסמסטר מסוים, ואת רוצה 2 או 4. מה קורה במקרה כזה? מסלקים אותך מהקבוצה?
לא, את עושה מה שאת רוצה
הנקודה היא שיש את הקבוצתיות מבחינת ממנים, למידה למבחנים, (תחרותיות במקצת...) ועזרה הדדית.

• הוסף לסימניות
יש קבוצה מאוד איכותית וטובה בירושלים שלומדות בקבוצה דרך האוניברסיטה הפתוחה.

אבל בעיה, שאין דרך לפנות באישי :(
יש מצב שאנחנו מדברות על אותה קבוצה...
את לומדת שם? או רק שמעת על זה?

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על תבונה???
השאלה למה את קוראת תבונה
כיום לדעת נראה לי קוראים תבונה משהו כזה
פעם זה היה השם של הקבוצה הזו שדיברתי עליה, היום בגלל שמכון לב קוראים לעצמם ככה אז כבר לא כדי למנוע בלבול

• הוסף לסימניות
מה הכוונה 'להשלים'?
ביררתי
למי שיש הוראה מכירים לה ב36 נקודות ומי שאין אז ב24
זה משמעותי, זה חוסך שליש מהתואר

• הוסף לסימניות
לא מדוייק.
זה נותן שני קורסי חובה, ומספר קורסי בחירה אכן עד 24 בסה"כ אבל זה אפילו לא רבע מהתואר..

• הוסף לסימניות
ביררתי
למי שיש הוראה מכירים לה ב36 נקודות ומי שאין אז ב24
זה משמעותי, זה חוסך שליש מהתואר
זה גם במדעי המחשב?
או רק במדעים בהדגשת מדעי המחשב?

• הוסף לסימניות
לא מדוייק.
זה נותן שני קורסי חובה, ומספר קורסי בחירה אכן עד 24 בסה"כ אבל זה אפילו לא רבע מהתואר..
שאלתי מישהי שעושה את זה עכשיו וזו תגובתה:
מכירים ב-24 נקודות שהם בד"כ רובם חובה אבל ה-12 של ההוראה זה קורסי בחירה כמו דיני חוזים כלכלה וכאלהאבל הכי כדאי לך לשאול את יעל ערד (אחראית פניות הסטודנטים) היא ממש מסבירה כל אחת לפי התעודה שלה כי יש גם הבדל בין משרד החינוך למהט

זה גם במדעי המחשב?
או רק במדעים בהדגשת מדעי המחשב?
רק במדעים בהדגשת מדעי המחשב
במדעי המחשב זה פחות אם הבנתי נכון

• הוסף לסימניות
שאלתי מישהי שעושה את זה עכשיו וזו תגובתה:
מכירים ב-24 נקודות שהם בד"כ רובם חובה אבל ה-12 של ההוראה זה קורסי בחירה כמו דיני חוזים כלכלה וכאלהאבל הכי כדאי לך לשאול את יעל ערד (אחראית פניות הסטודנטים) היא ממש מסבירה כל אחת לפי התעודה שלה כי יש גם הבדל בין משרד החינוך למהט
חבל שרצתם לברר רחוק.
מה שכתבתי זה מניסיון, וכן, גם ע"י הגב' יעל ארד בסופו של דבר מי שמחליט זה הוועדה להכרה, ומכירים רק ב2 חובה.

עכ"פ זה פחות מרבע תואר.
זה לא רע, אבל מי שלדוגמה למד בכולל 6 שנים מקבל גם את ההכרה הזאת של 24 נ"זים, אמנם רק על קורסי בחירה אבל אותו כמות...

• הוסף לסימניות
חבל שרצתם לברר רחוק.
מה שכתבתי זה מניסיון, וכן, גם ע"י הגב' יעל ארד בסופו של דבר מי שמחליט זה הוועדה להכרה, ומכירים רק ב2 חובה.

עכ"פ זה פחות מרבע תואר.
זה לא רע, אבל מי שלדוגמה למד בכולל 6 שנים מקבל גם את ההכרה הזאת של 24 נ"זים, אמנם רק על קורסי בחירה אבל אותו כמות...
אל תדאג
לא רצתי לשום מקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת