- הוסף לסימניות
תואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב נחשב קצת יותר קל מתואר במדעי המחשב. (אם הבנתי את השאלה שלך)מה ההבדל? מה יותר קשה מבינהם?
תואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב נחשב קצת יותר קל מתואר במדעי המחשב. (אם הבנתי את השאלה שלך)מה ההבדל? מה יותר קשה מבינהם?
כן תודהתואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב נחשב קצת יותר קל מתואר במדעי המחשב. (אם הבנתי את השאלה שלך)
מה ההבדל? מה יותר קשה מבינהם?
אכן.תואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב נחשב קצת יותר קל מתואר במדעי המחשב. (אם הבנתי את השאלה שלך)
אה, יש מצב-
אני לקחתי בהתחלה קורסי חובה של מדמ"ח
אשמח לדעת אם יש לך תובנות בעניין.אם כך
מה מומלץ להתחיל במקביל ללימודים של מהט ואולטרה קוד?
איך ניתן להתחיל אם אין עדיין הכרה בפטור? הכרה בנקודות של המהט זה רק בסיום הלימודים.את מתכוונת באוניברסיטה הפתוחה? כי זה יכול להשתנות ממקום למקום. עונה לך לפי האו"פ-
אפשר להתחיל ורק בהמשך לעשות הכרה על התעודה, אבל חשוב לברר עם כאלו שכבר עשו את זה איזה קורסים לקחת כי יש קורסים שיש מהם פטור. כמו כן חשוב לדעת שהמל"ג עשוי לשנות מידי פעם את ההכרה, אבל מכיוון שזה השתנה לאחרונה אני מעריכה שייקח עוד זמן עד שיישתנה שוב.
בעיקרון תעודת מה"ט היא 24 נקודות ותעודת הוראה עוד 6, סך הכל 30 נקודות. זה הגבלה חדשה של המל"ג - שהכרה בלימודים קודמים לא תהיה יותר מרבע תואר. לפני זה שניהם יחד היו 36 נקודות.
אפשר להתחיל לפני שיש פטר, רק לבדוק עם בעלי ניסיון כדי לא לקחת קורסים שיהיה עליהם פטוראיך ניתן להתחיל אם אין עדיין הכרה בפטור? הכרה בנקודות של המהט זה רק בסיום הלימודים.
זה מה שאמרו לי באופ כשבררתי
אני לא מכירה בעלי נסיון.. מהט בשנים האחרונות איזה פטורים מקנה?איך ניתן לדעת עם מה כדאי להתחיל שבטוח אין פטורים עליו?אפשר להתחיל לפני שיש פטר, רק לבדוק עם בעלי ניסיון כדי לא לקחת קורסים שיהיה עליהם פטור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים