מתמטיקה- יואל גבע.אני עושה עכשיו בגרות בחורף דתי
מי שרצה חומרים בתנך דתי יש לי את הספרים ל3 שאלונים.
בספרות גם כן ישלי את רובם בחינם מהרשת.
באזרחות ומחשבת ישראל אני מחפשת בנרות ולא מוצאת אשמח לעזרה
אם יעזור יש ספרים של רכס בכמעט כל המקצעות...[באזרחות יש...]
כדאי לבדוק אותם.
יש חומרים שכן מצאת?
ואולי יש לך מידע מאיפה ללמוד מתמטיקה 5 יחידות.
בהצלחה לנבחנים...![]()
היי אני אשמח לקבל את החומרים בספרות זה ממש דחוף לי!!אני עושה עכשיו בגרות בחורף דתי
מי שרצה חומרים בתנך דתי יש לי את הספרים ל3 שאלונים.
בספרות גם כן ישלי את רובם בחינם מהרשת.
באזרחות ומחשבת ישראל אני מחפשת בנרות ולא מוצאת אשמח לעזרה
אם יעזור יש ספרים של רכס בכמעט כל המקצעות...[באזרחות יש...]
כדאי לבדוק אותם.
יש חומרים שכן מצאת?
ואולי יש לך מידע מאיפה ללמוד מתמטיקה 5 יחידות.
בהצלחה לנבחנים...![]()
מה שכבר נבחנת - יש לך אותו , הוא מעודכן לך במשרד החינוך.אני בורה קצת בנושא ומעניין אותי לשמוע.
אנחנו בתיכון עשינו בגרויות.
מי שרוצה פה להשלים חומרים משלים בעצם את הבגרויות שאנחנו כבר נבחנו?
קבלתי תעודת בגרות בסיום הלימודים.מניסיון, גם מי שרשומה בתיכון יכולה להבחן באקסטרני.
מה שכבר נבחנת - יש לך אותו , הוא מעודכן לך במשרד החינוך.
מה שלא נבחנת, את יכולה להשלים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: cherry c1 //