עזרה השלמת דפים חסרים מספרי קריאה

• הוסף לסימניות
ספרים הבאים נתלשו לי דפים

אם יש למישהי אפשרות לסרוק ולהעלות לי אותם או לשלוח במייל

אודה לה מאוד מאוד

-הדוד הטוב של רולי (ר. טננולד)- עמ' 261/2

-תחנות (ד. רנד)- עמו' 11/12

-משפחה אחת גדולה (ר. טננולד)- עמ' 151/2

-הנורמלי האחרון(ר. קפלר)- עמ' 357/6

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול
למישהו יש אחד מאלף של מיה קינן?
אני אשמח אם תצלמו את שני העמודים האחרונים שלו. אני עד היום לא יודעת את הסוףףo_Oo_O

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול בצילום אחר....
אני צריכה דחוף את הוראות ההרכבה של הקליקס... נקרע לי והבן שלי בתסכולים

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אם למישהו יש במקרה את הספר The Movement של רותי פרלמן (Ruthie Pearlman) אשמח אם תוכלו להעלות את עמודים 17,18

• הוסף לסימניות
מקווה שגם ישלחו פה תמונות ולא רק בקשות:LOL:

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על עמודים חסרים בספרים---
קנינו לפני שנה בערך את הספר עולם נכה של בתיה ענה וחסרים שם 30(!) עמודים.
לעוד מישהו זה קרה?

• הוסף לסימניות
למה לא ביקשת שיחליפו לך?
פניתם לחנות/הוצאה לאור?

אם אני לא טועה, הייתה אז קורונה ממש רצינית ולא הייתה אפשרות להחזיר או להחליף ומפה לשם נשארנו עם ספר חסר.
העלתי את זה פה רק כדי לדעת אם הבאג היה רק בספר הזה או בעוד ספרים מאותה מהדורה..

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, הייתה אז קורונה ממש רצינית ולא הייתה אפשרות להחזיר או להחליף ומפה לשם נשארנו עם ספר חסר.
העלתי את זה פה רק כדי לדעת אם הבאג היה רק בספר הזה או בעוד ספרים מאותה מהדורה..
לדעתי אתם עדיין יכולים לפנות להוצאה לאור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה