דרוש מידע השלמת שעות אומנות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איפה ניתן להשלים שעות אומנות בזמן קצר ובמקום מוכר ע"י מוסדות אקדמאיים.
באזור המרכז וברמה גבוהה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבאשת חיל

• הוסף לסימניות
יש בורצברגר, אפשרי גם בזום ומתקבל בכל מוסדות האקדמאים

• הוסף לסימניות
הכל אפשר בזום?
אני מאמינה שצריך להתנסות ולהגיע בפועל, לא?!
ואם זה חילוני לא בא לי..

• הוסף לסימניות
לא, אפשרי הכל בזום. כולל הפיסול. רק אם את רוצה לשרוף את העבודות שלך בפיסול אז יש שתי מפגשים במכללה עצמה. אבל את לא חייבת להגיע

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה נקרה לשרוף את העבודות.?!
המקום דתי?

• הוסף לסימניות
עבודות בפיסול צריך להכניס לתנור לשרפה. תנור כזה יש במכללה. אבל לא חייבים להגיע חוצמזה הכל בזום.
המכללה עצמה חילונית, הסטודנטיות מכל המגזרים.
יש אפשרות להשלמת שעות גם באשת חיל

• הוסף לסימניות
כן באשת חיל נראה לי זה פרונטאלי הכל.
אפשר לעשות שם חלק מהקורסים או שהם מחייבים את כל השעות אצלם?

• הוסף לסימניות
בד"כ הדרך הקלה והזולה ביותר היא בהשתלמויות בסמינרים. נסי לבקש קורסים מרוכזים להשלמת שעות אומנות.
רק תבררי במקום שאת רוצה ללמוד לתואר, אם המוסד הזה, והקורס הזה מוכר. (בד"כ מקומות מוכרים להשתלמות מורים עוברים)

• הוסף לסימניות
נכון להשנה-משהו מכיר מקום להשלים שעות אמנות בקורס קיץ מרוכז?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה