בקשה השם נתי באנגלית

• הוסף לסימניות
איך נכון לכתוב את השם 'נתי' באנגלית? עם i בסוף או עם y?

• הוסף לסימניות
Nati

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1704755587798.png

• הוסף לסימניות
הכלל הזה תקף כשיש בסוף e, לא i
למדת אנגלית?
כי לי זכור מהקורס שהכלל הזה תקף לגבי כל אות ניקוד שנמצאת בסוף מילה ויש אות ניקוד אחרת מילה לפני המילה האחת לפני האחרונה
לכן יש הרבה שכותבים motti למשל כדי שלא יהגו מווט (עם חולם)

• הוסף לסימניות
למדת אנגלית?
מכיתה ג' יסודי...
כי לי זכור מהקורס שהכלל הזה תקף לגבי כל אות ניקוד שנמצאת בסוף מילה ויש אות ניקוד אחרת מילה לפני המילה האחת לפני האחרונה
לכן יש הרבה שכותבים motti למשל כדי שלא יהגו מווט (עם חולם)
כנראה הכוונה היא לכלל של C V C, (אות רגילה, ניקוד, רגילה), אבל הוא קשור למתי שמוסיפים ing שאז צריך להכפיל את האות האחרונה

• הוסף לסימניות
מכיתה ג' יסודי...

כנראה הכוונה היא לכלל של C V C, (אות רגילה, ניקוד, רגילה), אבל הוא קשור למתי שמוסיפים ing שאז צריך להכפיל את האות האחרונה
טוב, אין לי את הזמן לבדוק את הנושא ביסודיות
סורי, אני עדיין חושב שאני צודק

• הוסף לסימניות
האם יש אתר שכותב שמות מהשפה העברית לאנגלית ולהיפך?

יש הרבה אתרים של תרגום.
אבל כאמור פה זה שישאר בשפה העברית ורק האותיות אנגלית כמו פותח האשכול בעצם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה