דרוש מידע השם שיבחר יזכה ב100 ש''ח...כנסו ואולי תבריקו....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בומבלון [בום+בלון]
בלולנד
מסיבלון [מסיבה+בלון]
בלוניתוש
פיצוצים [מלשון התפוצץ.]
בב....ל.... זהו נגמר לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הינה ההצעות שלי:
בלוני שופ
יריד הבלונים
BALOONERRY
הליומולדת בלונים
בלונאפארק
בלונים לכל מטרה
הבלוניירה
בונבלונירה/בלונבונירה

• הוסף לסימניות
סליחה שאני משביתה שמחות

נשמע לכם הגיוני לעשות תחרות שמות בעד 100 ש"ח???
יש לצין שלא מקבלים 100 ש"ח אלא זיכוי של מאה ש"ח זה אומר שמשקיעים בזוכה הלוואי שעשרות שקלים,
אבל העניין שעושים את זה בשביל הכיף, אף אחד לא יסע בשביל זיכוי של מאה שקל בחנות בלונים מעיר אחרת,
אני לדוגמא גר בצפת ורק הנסיעה תעלה לי יותר... עושים את זה בשביל הכיף ובשביל העזרה

• הוסף לסימניות
יש לצין שלא מקבלים 100 ש"ח אלא זיכוי של מאה ש"ח זה אומר שמשקיעים בזוכה הלוואי שעשרות שקלים,
אבל העניין שעושים את זה בשביל הכיף, אף אחד לא יסע בשביל זיכוי של מאה שקל בחנות בלונים מעיר אחרת,
אני לדוגמא גר בצפת ורק הנסיעה תעלה לי יותר... עושים את זה בשביל הכיף ובשביל העזרה
ברור!

• הוסף לסימניות
נו ואז פותחים אשכול ומחפשים שם של משהו אחר ובתמורה מפרגנים את השובר;)
או שנגיד אם אני אזכה אז אני אחלק בלון לכל אחד שהציע שם באשכול פה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה