מידע שימושי השנה אין הנחה בחופשי שנתי לבעלי פרופיל גיאוגרפי

• הוסף לסימניות
לבעלי פרופיל גאוגרפי שימו לב
המחיר לחופשי חודשי הוא 157
ולשנתי [שצריך כרטיס סטודנט 1890
פער של 6 שח לטובת הגאוגרפי
1760260752462.png

• הוסף לסימניות
אין פער בכלל, משום שחופשי חודשי עולה 157.5.
הפער מגיע מזה, שלא חייבים לקנות כל חודש.
שאפשר להחליט שקונים כמה ימים אחרי, אם יוצא שלא חייבים לנסוע בימים של תחילת חודש.
ושלא משלמים על קורס של סטודנט...

• הוסף לסימניות
מצד שני, בחופשי שנתי מקבעים את המחיר של עכשיו לכל שנה הבאה.
וחופשי חודשי בשנה זו התייקר בכ30% משנה שעברה!! (אכן לא סביר שגם השנה תהיה עליית מחירים גדולה כ"כ, אבל כ7% ודאי יהיה)

• הוסף לסימניות
מצד שני, בחופשי שנתי מקבעים את המחיר של עכשיו לכל שנה הבאה.
וחופשי חודשי בשנה זו התייקר בכ30% משנה שעברה!! (אכן לא סביר שגם השנה תהיה עליית מחירים גדולה כ"כ, אבל כ7% ודאי יהיה)
הבנתי שזה צמוד למדד אז שום דבר כבר לא לא סביר...
מקור?
המחיר לחופשי חודשי הוא 157
ולשנתי [שצריך כרטיס סטודנט 1890
פער של 6 שח לטובת הגאוגרפי
טעות קטנה שלא מתאימה לעו"ד שהוא בנוסף גם רו"ח;), גם לגאוגרפי עולה 157.5 כך שאין פער

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל פיצוי על המלחמה ברכישת החופשי שנתי על סך 500 ש"ח?
היתה הודעה על הפיצוי במייל כבר לפני כמה חודשים כך שאולי כבר ניצלתם אותה.
היה אפשר לקבל הנחה בשנתי הבא (שזה עכשיו) או ערך צבור במיידי.

• הוסף לסימניות
הפיצוי היה 500 ש"ח?????
לפי הזכור לי משהו של סביבות 50 שח

• הוסף לסימניות
עדיין כל חודש ניתן לקבל חופשי חודשי ברב קו למפונים אם אתם אכן כאלו אז יש לכם אפשרות להטעין חופשי חודשי עד לסכום של 500 ש"ח לחודש (אם הבנתי נכון גם לחודש הבא תהיה ההנחה לא בטוח כלום אבל ככה שמעתי מאנשים)

• הוסף לסימניות
אז או שהם התבלבלו או אתם, זה ממש לא 500, זה אולי היה 50.
אני ודאי לא התבלבלתי ושמעתי טוב
הם נתנו לי את זה כאופציה מבין 3 והעדפתי את זה וגם שאלתי אותם שוב כדי לוודא
כרגע רואה באתר פיצוי של 42 ש"ח ולא מבינה...
מסתבר טעות שלהם ולא הייתי בת מזל להרוויח אז...

• הוסף לסימניות
מקבל את הביקורת על כך שאין פער מכיוון שחופשי עולה 157.5
לצערי אני לא מספיק בקיא במחירי חופשי חודשי
ראיתי כתבה על פתיחת הרישום וכמו כל דבר בחיים אני ישר מחשב .אמת חשבתי לפי מה שהיה מונח לי בראש ללא בדיקה מעמיקה ויסודית ופספסתי 0.5 ש''ח
אחרי הכול זה לא חוזה ולא ביקרות
קצת מוגזם בעני השמחה לאיד. אבל ניחא

• הוסף לסימניות
מקבל את הביקורת על כך שאין פער מכיוון שחופשי עולה 157.5
לצערי אני לא מספיק בקיא במחירי חופשי חודשי
ראיתי כתבה על פתיחת הרישום וכמו כל דבר בחיים אני ישר מחשב .אמת חשבתי לפי מה שהיה מונח לי בראש ללא בדיקה מעמיקה ויסודית ופספסתי 0.5 ש''ח
אחרי הכול זה לא חוזה ולא ביקרות
קצת מוגזם בעני השמחה לאיד. אבל ניחא
חחח הכל בסדר אל תתרגש :)

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו החזר של 700 שח ערך צבור בגלל חופשי שנתי במלחמה.
זה כמובן תקלה ולא נדיבות ייתר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה