התייעצות השפלה מצד הבוס

• הוסף לסימניות
אשה מכובדת בגיל לא צעיר עובדת בסוג של עבודה פשוטה מאד (עולה חדשה בעברה+התחתנה צעיר ולא התקדמה בארץ בפן המקצועי)
הבוס שלה די מתעמר בעובדות והגדיל לעשות שבוע שעבר ואמר כל הXXXXות הן עם אייקיו של 30...
היא נפגעה מאד ופשוט הודיעה שהיא עוזבת את העבודה

א. אני לא רוצה שמוסים למה היא עזבה כשאין לה עבודה ביד
ב. היא פנתה אלי ע"מ להיות מזכירה בעסק של היעוץ משכנתאות -אמרתי לה אולי בעוד מספר חודשים אבל אם יש למישהו רעיון באזור אשדוד או מהבית לאשה שנותנת את כל הלב , יודעת להתעסק עם מחשב ובאמת מיוחדת
ג. יש זכויות שמתאימות למקרה הזה? האשה בגיל 65 או משהו כזה

• הוסף לסימניות
אולי היא יכולה לתבוע אותו על התעמרות ולקבל פיצויים

• הוסף לסימניות
באמת כל הכבוד
אבל לגבי הדוגמה שתוארה כאן לא נחשב חוקית התעמרות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם היא רוצה צדק (נקמה) לבדוק האם קיבלה את כל ההפרשות כחוק, ייתכן שיש בסיס לתביעה.
כמובן שרק בהיתר רב גם מוסרית וגם הלכתית.
לפעמים יש באמת כסף שמגיע שאפשר להוציא בדין

• הוסף לסימניות
נתחיל עם זה שהבוס דיבר בצורה כללית על מגזר מסוים ולאו דוקא עליה (לא שאני מצדיק אותו)
הטענה הזאת לא נראה לי תופסת.
אם בוס אומר למורה בשעת כעס כל המורים טפשים ברור שהוא מתכוון אליה בפרט.
ואם הוא מאשים - כל היוונים סתומים והאדם שמולו הוא יווני ההכללה לא פוטרת אותו.

• הוסף לסימניות
אם היא תתבע ותצליח אני מאד אשמח
כתבתי לפי היכרות ונסיון במקרים דומים

• הוסף לסימניות
מאוד מסובך לתבוע על התעמרות בעבודה.
ובפרט שלרשת יש יכולת להחזיק עו"ד ברמה גבוהה מלעובדת פשוטה
ולאשה, שג"כ הביטחון עצמי לא בשמים
בבית משפט יכולים להוריד עוד יותר (וזה לא נעים בכלל)

ובגיל כזה, קשה מאוד למצוא עבודה :cry:
רק עבודות שקשה למצוא להן עובדות...

• הוסף לסימניות
טוב מאד שעזבה
אלוקים ימלא חסרונה.

• הוסף לסימניות
נתחיל עם זה שהבוס דיבר בצורה כללית על מגזר מסוים ולאו דוקא עליה (לא שאני מצדיק אותו)
נחשבת אפליה על רקע מוצא.
הבנתי שהוא דיבר על המקצוע שלה.
לדוג׳ כל נהגות הטרקטור הן בעלות אייקיו 30
(אין באמור כוונה להעליב נהגים כאלו.)

• הוסף לסימניות
הבנתי שהוא דיבר על המקצוע שלה.
לדוג׳ כל נהגות הטרקטור הן בעלות אייקיו 30
(אין באמור כוונה להעליב נהגים כאלו.)
אני הבנתי את זה בתור 'כל הרוסיות (דוגמא) הן...' שזה בהחלט עילה לתביעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה